Загальний > ДТП

ДТП біля Орнави

<< < (2/3) > >>

Vintage:
Невесело. Скільки людей стільки й думок. Тротуарами їжджу ( порушуючи ПДР ) виключно в зимовий період! А роверистів без ліхтарів та світловідбивачів, ще осінню коли день ставав коротшим - надивився на дорогах! Мені дивно ше що то поодинокий випадок у Тернополі! З Тедом згідний що якщо світловідбивачів немає, то фари не завжди і допоможуть.

Schults:

--- Цитата: skeleton13 від 20.12.2011, 03:26:52 ---...так наш колега не прав і велосипедиста вночі дуже тяжко побачити ( по власному досвіду знаю)...але!!! там рахується освітлена вулиця...як на мене то це проблеми водія шо він не бачив...хай перевірить зір, стан фар, і якшо є то щільність тоніровки....

надіюсь наш колега скоро поправиться!!!

--- End quote ---

якщо на зустріч їде авто, то воно сліпить так, що навіть ксенон не допоможе, тому що бачиш тільки фари зустрічного авто...

Антон Одобецький:
Взагалі, їзда без освітлення, навіть просто з катафотами дуже небезпечне і, нажаль, дуже розповсюджене явище. Кожного дня бачу кілька самогубців.
Самі по собі катафоти нічим не допомагають. Вони відбивають тільки те світло, яке на них попадає і з обмеженим діапазоном кутів. Тому потрібно використовувати яскравий червоний ліхтар з великим кутом огляду, а також кілька світловідбиваючих смуг. Особисто я використовую нарукавні смуги з свтлодіодами.

Vadila:
дЕ  в Тернополі купити світловідбивну смужку(вже давно хочу таку)

A.F.C.:
колись були в Ровер байку по 10 грн. колір кислотний зелений.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version