Загальний > Барахолка

куплю раму.

<< < (2/4) > >>

A.F.C.:
Може когось дівчина покинула і ви відібрали в неї велосипед який ви їй подарували? :'( Розгляну всі пропозиції

Стечкин:

--- Цитата: A.F.C. від 21.12.2011, 17:44:08 ---Може когось дівчина покинула і ви відібрали в неї велосипед який ви їй подарували? :'( Розгляну всі пропозиції

--- End quote ---

ну мене дывчина точно би не кинула з багатьох причин:
1. де ж вона собі знайде після мене такого ж сексуального монстра ?
2. та й не було в мене ніколи дівчини (((    я навіть одній кабачок подарував від своєї щирої хліборобської душі (Тед не дасть збрехати), але вона все одне на мене не повелася  :'(

так шо маю залізну раму з вилкою яку згоден продати за символічні гроші

A.F.C.:

--- Цитата: Стечкин від 21.12.2011, 20:07:40 ---

2. та й не було в мене ніколи дівчини ((( 

так шо маю залізну раму з вилкою яку згоден продати за символічні гроші

--- End quote ---
"Єто прискорбно" мав би дві полюбе дав би вам на одній покататись, щоб "все мхом не поросло" як казав Пертросян!))  Тепер по темі. В мене є все, крім рами і колеса там під дискові гальма. Але закиньте фото тої рами най я ся подивлю, мож шось з того і вийде.

Стечкин:

--- Цитата: A.F.C. від 21.12.2011, 20:17:42 ---"Єто прискорбно" мав би дві полюбе дав би вам на одній покататись, щоб "все мхом не поросло" як казав Пертросян!))  Тепер по темі. В мене є все, крім рами і колеса там під дискові гальма. Але закиньте фото тої рами най я ся подивлю, мож шось з того і вийде.

--- End quote ---

на рамі нема кріплень під дискові гальма і задній перемикач під крюк

A.F.C.:
не факт шо візьму ту раму, але хоч гляну може хоч на вигляд буде норм, а якесь кулко нарию в себе.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version