Головне щоб знову лід був. Я якраз нові педалі хочу поставити, хочу знову їх випробувати об голову Хлібця
Помниш, Славку, той епізод? Якраз після того ти почав шолом носити. А епізод був дійсно смішний(ну і трішки трагічний): Ми їхали колоною. Одним з перших їхав Віталько, він щось легенько тормознув, за ним СЛавко їхав, і трохи нерозрахувавши стормозив засильно, на льоді його занесло і він кувиркнувся на дорогу, де його й наздогнала моя педаль(я їхав слідуючий). Так що Славко у нас получив "педаль за відвагу".
Доречі згадався ще один кумедний епізод. Дорога, лід, туман. Ми собі неспішно котимось по обочині, мріємо про щось своє, тут нас обганяє якийсь легковий мерседес. За кілька секунд звук тормозіння довгого, підїзджаємо, а там дорога повертає вліво на 90 градусів. Перед поворотом сліди тормозіння машини, причому не повертаючи вони й пішли далі в поле
, куди там машина заїхала ми не бачили, бо туман був занадто густий. Так що не гоняйте в туман на оледенілій дорозі, а то теж прокладете нову трасу в поля