якщо я зрозумів вірно, то ти плануєш не встановлення рекорду з шосейної гонки, а цілком туристичний велопробіг без супроводу і ще й до того ж будеш везти з собою все, хай навіть мінімальне спорядження, готувати їжу, облаштовувати місце ночівлі, займатися господарськими справами (огляд або й ремонт ровера, ремонт спорядження, прання носків, миття яєць тощо). А ще я дуже сумніваюсь, що звичайна людина може 6 днів тягнути максимальне денне навантаження, адже на відновлення мязів і сил потрібен час, а 5 годин сну буде звісно ж замало.
неа, трошки не правильно поняв) в кожному місті планую залишатись на ночівлю в когось дома, хоча б на підлозі, але наглість буде хотіти вечері і сніданку хоча б якогось
і ремонт вела буде полягати максимум це в заміні камери....ну на крайняк можна взяти ше з собою вижимку для ланцюга...але над цим ше подумаю..
на рахунок сну....якшо перед тим буде тиждень нормального сну, то 5 ночей по 4-5 годин (одна ніч може бути навіть 6-7 годин там де менший кілометраж) думаю буде цілком достатньо, зустрічав в деякій науковій літературі що 5 годин сну достатньо для Повного відновлення сил ( але це от викликає інтерес...чи після жосткого фізичного навантаження, чи просто день пролежати на ліжку і потім відновлюються сили за 5 годин
) нічо - перевірим, яшко зроблю таке, то зникне багато питань, ну але зявляться нові))
наразі зрозумів шо мені треба нове сідло для поїздки!....а то хоть Фізік...але муляє так добре...