Мандрівки > Майбутні

Чоп-Червона Зірка; Race 666 або Від краю до краю.Україна, або Race via Ukraine

<< < (13/18) > >>

skeleton13:
350 км в березні....200-250 ше норм...но 350! це забагато....хіба шо може буду чути в собі сили....) поки шо то тільки в планах

дякую, але за львів я не переживаю...там в мене купа родичів і знайомих!))

A.F.C.:
Якщо ви вже так рахуєте калорії, то здалось би доплюсовувати калорії, які організм витрачає на просте підтримування життєдіяльності і калорії які витрачаються на відновлення організму. А при відновлення затрачається не мало. На якомусь з бодібілдерських форумів знайшов дуже цікаву і інформативну статтю на тему калорій. Спробуйте там пошукати, мож шось корисне для себе знайдете.

teodor4ik:

--- Цитата: skeleton13 від 19.01.2012, 23:37:50 ---350 км в березні....200-250 ше норм...но 350! це забагато....хіба шо може буду чути в собі сили....

--- End quote ---
я мав на увазі 1.5 дня... тобто до львова і спробувати до обіда долетіти до тернополя... суть в тому чи вдасться втримати темп?

skeleton13:

--- Цитата: teodor4ik від 20.01.2012, 22:57:05 ---я мав на увазі 1.5 дня... тобто до львова і спробувати до обіда долетіти до тернополя... суть в тому чи вдасться втримати темп?

--- End quote ---
ааа! та та! взагалі якби було 3 вільних дні то можна їхати Львів рівне і тернопіль в ідеалі, але Чоп-Львів-Тернопіль це в планах!)

skeleton13:
попередньо домовлено про ночівлю в Гощі, Рівненська обл.. Це 230 км від Львова, і 300 від Києва! це зменшує кілометраж на 3-ій день з 330 до 300 км! вроді дрібниця, але після позначки "300" кожен кілометр це вже дуже тяжкі зусилля...)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version