Мандрівки > Майбутні

Чоп-Червона Зірка; Race 666 або Від краю до краю.Україна, або Race via Ukraine

<< < (11/18) > >>

teodor4ik:
ти так на воко порахуй енергозатрати? тобто спалив 100500 калорій, сожрав на 500 на 2-3 дня може ше і пофігу, а вот на 6 то з твоїх 56 кг доїде 36...

skeleton13:
ага, знаю, рахував на бревет 200 км....в середньому потратив 2000 ккал, ну це було 2 роки тому...

печиво вівсяне цінність 100г 440 ккал, 1320, хай засвоїться 1000 ккал, 
йогурт 400г, цінність 90 ккал, 360 ккал,  хай буде 300 ккал
сік 1.5л, цінність 50 ккал, 750  :o :question1: хай буде 600 ккал.
банани 2 банани десь 0.5 кг, 70*5, 350, хай буде 300 ккал

і того вже 2200 ккал!!!навіть хай тільки 2000!.... а ше обід десь на 500-800 це мінімум....і сніданок...і вечеря...

ну думаю мені більше 3000 ккал не треба буде на 250-300 ккал.

єдиний нюанс треба буде раціон якийсь міняти кожен день...бо вівсяне печиво і банани можуть вже не лізти на 4-ий день)))

хоча мій пульсометр каже шо за 45 хв їзди з середньою ~30 км/год я спалюю 450 ккал....якшо це використати на час поїздки.... 15 годин в середньому хай буде...це виходить 9000 ккал!!!  :o :o :o шось або пульсометр бреше...або воно релаьно так... *dontknow*

Avanar:
Не займайтесь фігньою, і не рахуйте калорії. Він не в пустелі їхати збирається, в радіусі пів години буде яка небудь жральня.
Цим літом я себе вирішив навантажити по дорослому в Карпатах пішки. Так сталось що замість запланованих 7 днів пройшов маршрут за 4 дні. Розрахував калорії, зробив розкладку по дням в кульки, і що? За останній день я з*їв:
- на сніданок: 2 квадратних печення з маслом, чай.
- обід: 40 гр. вівсянки розвареної з 2 ч.л. згущика, чай.
- вечеря: чай, маленький кусочок сиру.
В 20-00 маршрут був закінчений, коли в 22-00, я приїхав у Франківськ, то виявилось, що до 7-ї ранку на Тернопіль нічого нема. Так от цілу ніч, їсти нічого не хотілося, а вигляд їжі в кафе викликав сильну тошноту. Фізичний і моральний стан були відмінними. На другий день приїхав додому, то нормальний апетит з*явився ще через день.
До чого я веду, коли навантаження надвисокі і декілька днів, то організм перестроює режим харчування, і передбачити яким він буде досить важко.

teodor4ik:
 Так от цілу ніч, їсти нічого не хотілося, а вигляд їжі в кафе викликав сильну тошноту. Фізичний і моральний стан були відмінними.
[/quote]
куда дівався корак, коли його треба...

знайома це штука... я коли перевтомився по дорослому також їсти ввечері не хотів ніц і мало шо в себе впхав (при тому шо перед тим ше й стошнило). можливо через банальне зневоднення? організм просто підстрахувався і рішив не тратити воду на травлення? я хз...

skeleton13:
то всьо правда шо під фіз навантаженням не дуже їсти хочеться...але поповнювати калорії ххочи не хочи а треба!...)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version