Мандрівки > Майбутні

Чоп-Червона Зірка; Race 666 або Від краю до краю.Україна, або Race via Ukraine

<< < (2/18) > >>

teodor4ik:
здається мені шо з такими темпами - це може бути тільки чиста одиночка без супроводу... таяк за 1 трактор/мусоровоз 2є не вчіпляться, да і можливість поломок і затримок в дорозі збільшується кратно к-сті учасників...

я би тяжко подумав про можливість проходження більше 300 км/день шоби ше завтра стати на педалі...

перед тим варто би було якуто 3-денку попробувати з такою нагрузкою...

такшо як на мене, то варто виїхати 7/07 і переділити дорогу на 7 днів

Ruslan 75:
День 4: Київ-Полтава (346 км) Виїзд якомога раніше.    - раніше то наскільки ?-))))

ти дуже серйозно відповів! та поняв що зранку - я так тільки на рибалку виїзджав в 4,30 на Озерну - траса тоді нормальна
і інше 346 вдень - ну сам розумієш це незнаю на якому ровері треба їхати , хібащо на Рендж Ровері)))
я 346 не втяв би , хіба що траса закордоном і то тільки відсили 299 в кращому варіанті
близко 180 вдалось проїхати але тоді наступного ранку в 5 00 невиїзджав
ну спорити шо ця відстань не підсилу тобі чи взагалі небуду, але особисто я стільки за день не проїду
хоча проїхати цей  маршрут цікаво

skeleton13:

--- Цитата: teodor4ik від 21.11.2011, 11:19:40 ---здається мені шо з такими темпами - це може бути тільки чиста одиночка без супроводу... таяк за 1 трактор/мусоровоз 2є не вчіпляться, да і можливість поломок і затримок в дорозі збільшується кратно к-сті учасників...

я би тяжко подумав про можливість проходження більше 300 км/день шоби ше завтра стати на педалі...

перед тим варто би було якуто 3-денку попробувати з такою нагрузкою...

такшо як на мене, то варто виїхати 7/07 і переділити дорогу на 7 днів

--- End quote ---

ну ідіятєльно було б 3 шт.,  але і двойка піде....бо одному... то троха інтересно буде десь застрягнути...)

про 3-денку можна буде рискнути проїхати початок маршруту...типу...Чоп-Київ...чи шось подібне...там...Ужгород-Рівне...чи Мукачево-Луцьк...ну ви поняли...  Можна буде в квітні-початок травня в пожертвувати одним учобвим днем і використати 3 дні: пт-сб-нд.... так шо якшо навіть хтось би попробував свої сили...кілометраж зробити в середньому 250 км, і середній день більше 300 зробити...так шоб для випробування чи можливо встати на наступний день  :)

якшо не вийде з 6-им червня то 7=мого липня таки мушу поїхати))) але надіюсь вдастся це зробити на початку літа, шоб потім вже віддихати і участвувати в марафонах спокійно...)

--- Цитата: Ruslan 75 від 21.11.2011, 11:50:25 ---День 4: Київ-Полтава (346 км) Виїзд якомога раніше.    - раніше то наскільки ?-))))

ти дуже серйозно відповів! та поняв що зранку - я так тільки на рибалку виїзджав в 4,30 на Озерну - траса тоді нормальна
і інше 346 вдень - ну сам розумієш це незнаю на якому ровері треба їхати , хібащо на Рендж Ровері)))
я 346 не втяв би , хіба що траса закордоном і то тільки відсили 299 в кращому варіанті
близко 180 вдалось проїхати але тоді наступного ранку в 5 00 невиїзджав
ну спорити шо ця відстань не підсилу тобі чи взагалі небуду, але особисто я стільки за день не проїду
хоча проїхати цей  маршрут цікаво

--- End quote ---
ну вибачай якшо шось не так відповів  ::)

якшо я 270 проїхав за 13 годин...без належної фіз підготовки (перед тим максимум 300-400 км за 1.5 місяця проїхав)...думаю 18-20 годин має хватити для 346...тим більше на наступний день всього 160 планується...)

можна дійсно спробувати шоб всі бажаючі проїхались 3-дневку як каже Тед

Ruslan 75:

--- Цитата: skeleton13 від 21.11.2011, 23:38:07 ---
якшо я 270 проїхав за 13 годин...

--- End quote ---

в середньому якщо 270 / 13 = 20,769 км/год

20 це нормально!

(пригадую Польщу то одного дня ми їхали приблизно так :

10:00 виїхали по маршруту Ждиня - Тарнов там рівно 80 км.
як ми їхали - неділя - машин майже зовсім немає - фури теж відпочивають
маршрут пролягав переважно по сільській місцевості 
їхати було досить комфортно  майже незупинялись
лише раз поїсти фісташки а другий напевне попити води
літо але було нежарко - похмура погода перед дощем
час = 4 год

ну  по наших дорогах - сам розумієш

мені просто цікаво чи підсилу і справді проїхати 346 за один велодень
покищо думаю що ні

а те що написали що поділити - звичайно можна , але так можна і поділити на все літо по 10 км і перед Миколаєм будеш там))
щодо обговорення то мені цікаво лише чи підсилу подолати цей максимум за день
а проїхати дистанцію думаю народ зможе без проблем - чим більше ділити кілометраж тим більше народу зможе.

skeleton13:

--- Цитата: Ruslan 75 від 22.11.2011, 09:23:34 ---в середньому якщо 270 / 13 = 20,769 км/год

20 це нормально!

(пригадую Польщу то одного дня ми їхали приблизно так :

10:00 виїхали по маршруту Ждиня - Тарнов там рівно 80 км.
як ми їхали - неділя - машин майже зовсім немає - фури теж відпочивають
маршрут пролягав переважно по сільській місцевості 
їхати було досить комфортно  майже незупинялись
лише раз поїсти фісташки а другий напевне попити води
літо але було нежарко - похмура погода перед дощем
час = 4 год

ну  по наших дорогах - сам розумієш

мені просто цікаво чи підсилу і справді проїхати 346 за один велодень
покищо думаю що ні

а те що написали що поділити - звичайно можна , але так можна і поділити на все літо по 10 км і перед Миколаєм будеш там))
щодо обговорення то мені цікаво лише чи підсилу подолати цей максимум за день
а проїхати дистанцію думаю народ зможе без проблем - чим більше ділити кілометраж тим більше народу зможе.

--- End quote ---

ну як я їхав ту 270-ку....два підходи по 5 год і перерва 3 між ними...

346/15= 23 км/год, розділити можна дистанцію на три підходи по 5 год(тобто по 115 км) ( три рази до Львова з Тернополя проїхати  :))

один день має бути якийсь напряжніший за всі  *dontknow* як на мене 346 це саме воно!

за день реально проїхати і цілих 500...але то пізніше))
хочу просто відмітити львівських колег які їхали 400-ку цього літа, а саме в липні. Середній результат 18 год!!! найкращий 15.5 год!!! це ж ппц))

так шо 350 це тяжко але реально якшо є ціль йти дальше!

дійсно...можна розтягнути то всьо на 2 тижні і відвідати куча класних місць подорозі, але я хочу шоб суть цього дійства була не так в екскурсійному плані....а більше як чи то марафон чи шось подібне...)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version