Мандрівки > Майбутні

Чоп-Червона Зірка; Race 666 або Від краю до краю.Україна, або Race via Ukraine

<< < (10/18) > >>

skeleton13:

--- Цитата: teodor4ik від 18.01.2012, 19:20:53 ---крім того вони перли на МТБ і відповідно зубатій і грубій гумі.

--- Цитата: Avanar від 18.01.2012, 18:54:08 ---НТак що по асфальту якщо впрешся, більше 200 в день повинен витримати.

--- End quote ---

--- End quote ---
в смислі шо то порівнянню не підлягає на таких роверах і з баулами і не по асфальту а шо на голому шосері по доволі таки непоганих трасах  :)

teodor4ik:
доречі читав їх звіти... вони ше по замках лазили і втикали в усяку фігню + жерти готували на пальнику в таборі...

доречі ти ше не пробівав рахувати затрати на підготовку і сам переліт? шоби знати чого, куда і скіко просити якшо(!) появиться якась нагода.

як я вже писав - чай з мене, страховку твого здоровя і ровера тож організую, шо ше можу помогти хз...

skeleton13:

--- Цитата: teodor4ik від 18.01.2012, 22:56:19 ---доречі читав їх звіти... вони ше по замках лазили і втикали в усяку фігню + жерти готували на пальнику в таборі...

доречі ти ше не пробівав рахувати затрати на підготовку і сам переліт? шоби знати чого, куда і скіко просити якшо(!) появиться якась нагода.

як я вже писав - чай з мене, страховку твого здоровя і ровера тож організую, шо ше можу помогти хз...

--- End quote ---
мда...вони не сильно переймались кілометражом....

ой...шо шо..а того ше не робив...ну можна зара приблизно прикинути... поїзд з харкова або десь з тих районів буде коштувати гривень так 70-100 по студаку. 1 ніч в Купянську 80 грн....дальше хавчик...мінімум в обід тре буде самому харчуватись, заїжджати в кафешку жерти 1-ше і 2-ге....25 грн...25*6=125грн....зрання і вечером надія на гостинний прийом  ::) :) на протязі дня, ше треба буде йогурт/банани/печення хавати + водою заправлятись. хай буде ше +20грн/день це мінімум!20*6=120,  ааа! а ше до ЧОпа....ну там грн 30 буде максимум....

і того 100+80+125+120+30=455 грн....грубо кажучи 500 грн!...нуу...є троха як для студента...) але на благо! нам підняли стипендію до прожиткового мінімуму...десь 850+ грн...) шось та й нашкребу...)

о! кста, страховка шикарна річ я тобі скажу!!!!добре шо згадав!!!

teodor4ik:
шото ти оптиміст шотопесетс...
1. шо жерти і коли ти вже маш починати думати, бажано разом з кораком... йаке в жопу 1-ше і друге... які 25 грн. ти шоби в 40-50 вклався з нормальною, калорійно вітамінно і т.д. їжою...
2. яка в жопу гостинність? якшо ти в 11 прикотиш і в 5 буш виїжжав хто би ше тобом переймався?
3. запасна батарея до телефону легша і менша за зарядку (на 8 то днів), форма, карти, з/ч, поповнення телефона, ..............................................

попробуй уювити шо ти їжеш завтра і шо би ти тоді брав з собою... так легше буде рахувати...

skeleton13:
ну та...є таке... *dontknow*

1)я багато, в принципі не їм, в мене вага то всього 56 кг  :D мені мало тре...) але з Кораком тре порадитись би було.
2) принаймні львів, рівне і київ буду як не в родичів  то в дуже хороших людей які розуміються на хавчику  8)
3)зарядка діло хороше...але неохота ні батарею ні зарядку тягнути з собом...попередньо домовитись шоб була на місці нічлігу...в мене телєфон тримає 3-4 дня....),
форма?...оце питання цікаве...в одній формі я б їхав...шо мені....з дівчиною бачитись буду чи шо...але гігієна бере своє... варіант знову ж таки цікавий...кожен вечір приїхати, закинув в прання, сполоснув, на батарею, і до рання в чистому...але знову ж таки, напряг для людей + я шо буду голий по хаті ходити??  :laugh: :nono:
карти? флешка! кожен день друкувати нову на наступний день, або вже шоб було на місці( + напряг для людей)))), поповнення телефону? нашо?) в мене хороший тариф....75 коп/день і дзвоню куда хочу   :)

припустим їду завтра....зрання плотно поснідав....беру з собою: 2 банани, 300 г вівсяного печива, + 1 велобанька 0.7 соку(а він дає калорії!) + 1 банька води розбавлена з настойкою женьшеня або елеутерококу  :) і 100 грн в гаманці...
усьо...з хавчика і для хавчика всьо...

ше поради будь ласка  :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version