Мандрівки > Майбутні
Чоп-Червона Зірка; Race 666 або Від краю до краю.Україна, або Race via Ukraine
Erazel I-st:
Скелетон, ти не путай один раз по 300 км(і то під сумнівом) і 3-4 дня по 300 км. Та й незабувай що харчуватися-відпочивати теж треба. По друге спека. Якщо буде більше 25 градусів в червні то хрін ти в обід далеко заїдеш. В общім на мою точку зору поїздка вигладає добіса непродуманою.
Та й взагалі ТИ НАВІЩО ЇДЕШ? Щоб було? щоб тупо відмітитися? Чи все ж щоб подивитися на Україну. Якщо друге то я б зменшив темп і додав ще час на оглядини різних красивих місць.
skeleton13:
не спорю...це не легко...і навіть можливо межує між поняттями "тяжко" і "дуже тяжко"...
харчування можна прорахувати нормально...приблизно знаю скільки в мене калорій йде на дистанцію..3 разове харчування (сніданок), обід в якомусь кафе (рідка їжа), вечеря по приїзду. і по дорозі споживання фруктів/пічЄньок...
відпочинок... а чи не достатньо 4-5 годин на спання??...5 ночей можна і потерпіти...головне шоб не було проблеми з душом, бо то буде капець :D
А от про спеку ти доречно згадав... в такому випадку шо...переносити поїздку з 16 до 10 ранку)) жартую)) ну... жара то жара...головне шоб не більше 30 було...шо в червні маловірогідно...
все ж таки не шоб подивитись Україну... ну скажем так, це не є основна ціль. Суть проїхати кілометраж за енну к-сть днів. А шо від "краю до краю", то чисто для привязання до якоїсь показової величини...можна ж ту саму відстань проїхати і намотоючи кола кругом Тернополя, але ж надоїсть просто :D
--- Цитата: Erazel I-st від 22.11.2011, 16:50:53 ---В общім на мою точку зору поїздка вигладає добіса непродуманою.
--- End quote ---
конешно шо не спланована так як воно потребує цього....я не сильний в плануванні поїздок... ось тому я і хочу обговорити з вами всіма всякі нюанси, почути ваші поради і т.д. як не як більшість людей тут мають трошки більший досвід чим я ::)
Erazel I-st:
Слух, лягушка путєшественіца, у мене дівчина з закарпаття, з іршавського району.Давай ти до мене в гості приїдеш на початку травня, я тебе там зустріну, деньок відпочинеш і назад рванемо разом :D. Якщо за два дня по 350 км не здохнеш ну то значить можеш їхати, сили тебе не підведуть.
А якщо серйозно то таки реально треба тестовий заїзд в форматі "туда 200 - назад 200".
teodor4ik:
--- Цитата: Erazel I-st від 22.11.2011, 17:51:04 --- А якщо серйозно то таки реально треба тестовий заїзд в форматі "туда 200 - назад 200".
--- End quote ---
ненене самий тяжкий то третій день, далі вже усе монотонно хижо.. тобто якраз саме 3й день має бути поросслабонскішим... далі можна розганятись...
ти ж медик!!! спати тра не менше 6 годин. інакше просто не вкрутиш завтра...
3 рази жерти мало... краще 4, тим більше шо ти сам же рішив ділити трасу на 3 відрізки. А взагалі корак у нас по спортивонму харчуванню.
Якшо вчасно нагадаєш, то готовий бути спонсором послуги "чай з женшенем в дорозі" 20 пакетиків має якраз стати.
skeleton13:
--- Цитата: Erazel I-st від 22.11.2011, 17:51:04 ---Слух, лягушка путєшественіца, у мене дівчина з закарпаття, з іршавського району.Давай ти до мене в гості приїдеш на початку травня, я тебе там зустріну, деньок відпочинеш і назад рванемо разом :D. Якщо за два дня по 350 км не здохнеш ну то значить можеш їхати, сили тебе не підведуть.
А якщо серйозно то таки реально треба тестовий заїзд в форматі "туда 200 - назад 200".
--- End quote ---
200 маловато буде)) там десь під 300 треба тренувальний заїзд....можна навіть такий варіант попробувати! я не проти))
--- Цитата: teodor4ik від 22.11.2011, 19:30:22 ---ненене самий тяжкий то третій день, далі вже усе монотонно хижо.. тобто якраз саме 3й день має бути поросслабонскішим... далі можна розганятись...
ти ж медик!!! спати тра не менше 6 годин. інакше просто не вкрутиш завтра...
3 рази жерти мало... краще 4, тим більше шо ти сам же рішив ділити трасу на 3 відрізки. А взагалі корак у нас по спортивонму харчуванню.
Якшо вчасно нагадаєш, то готовий бути спонсором послуги "чай з женшенем в дорозі" 20 пакетиків має якраз стати.
--- End quote ---
6 годин це сон в нормальних умовах...а тут 5 максимум)) ну або на крайняк 6...)
4 рази жерти?...хм...тре дійсно Корака питати... шото забагато разів....так як я "багато" їм то мені якраз нормально :D
кста женьшень - тєма))
Навігація
Go to full version