ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
"Консервація" велосипеда на зиму
xlibes:
Велосипед на зиму не консервую. Роблю по кілька виїздів кожного зимового місяця.
Один із мінусів їзди зимою і в мокрий сніг це те, що годину їздиш, а три години миєш велосипед :).
Vadila:
Минулого року також помив,почистив,поставив в гараж,хай стоїть.І тут одного дня я згадав шо в мене є ровер,пішов витягнув,катався пів дня,мені дуже сподобалося
teodor4ik:
--- Цитата: Erazel I-st від 23.11.2011, 13:07:00 ---Та от за роліки ще думаю. Може то б купити трубу водопровідну, на неї надіти термоізоляцію(ну щоб була не слизька), а всередину труби забити по підшипнику по краях. Як гадаєте таке реально?
--- End quote ---
варто тоді піти на ринок, де торгують поліетиленом.. від нього шпульки лишаються досить моцні. підшипники я хз як ти підбереш
A.F.C.:
Я наприклад, катаю цілий рік не зважаючи на морози Навіть в -27 їздив! На рахунок роликів то попробуйте вижимні ролики від старої пральної машини. Вони міцні, вкриті резиною, діаметр вісі десь прибл 10мм і вона з непоганим запасом виступає по краях.
Стечкин:
--- Цитата: xlibes від 23.11.2011, 19:44:21 ---Велосипед на зиму не консервую. Роблю по кілька виїздів кожного зимового місяця.
Один із мінусів їзди зимою і в мокрий сніг це те, що годину їздиш, а три години миєш велосипед :).
--- End quote ---
взагалі-то кількість болота, що може налипнути на ровер є величина обмежена
потім болото само почне відвалюватися...
Навігація
Go to full version