EXTREME > Фрірайд, Дьорт
Re: ШОР-ТРАСА!!!ОЙОМАЙО!!!
pastik:
СТОП!!! ДАВАЙТЕ ДОБУДУЄМ ТРАСУ І ВИКЛАДИМО. ДА Я ДУМАЮ МИ ЗДИВУЄМ БО ВСІ ЗНАЮТЬ ЩО В ТЕРНОПОЛІ НІЧОГО НЕМАЄ БУЛОБ КЛЬОВО ЯКБИ СЕРГІЙ ДАВ КАМЕРУ НА ЩЛЬОМ
Erazel I-st:
--- Цитата: avalanche від 30.10.2011, 20:14:59 ---А думаєш не оцінять?
--- End quote ---
Ну не те щоб не оцінять. скоріше це буде звична будова. З точки зору сторонньої людини - шор як шор, нічого особливого. Це для вас він особливий, бо ви вложили свої сили. А якщо дивитися із сторони то звичайних шор, не гірший і не кращий за сотні таких же розкиданих по СНД. Краще вже добудуйте ту трасу до кінця і тоді викладайте. Щоб було реально чим похвалитися. Тоді неодмінно оцінять.
pastik:
--- Цитата: Erazel I-st від 30.10.2011, 20:23:03 --- Ну не те щоб не оцінять. скоріше це буде звична будова. З точки зору сторонньої людини - шор як шор, нічого особливого. Це для вас він особливий, бо ви вложили свої сили. А якщо дивитися із сторони то звичайних шор, не гірший і не кращий за сотні таких же розкиданих по СНД. Краще вже добудуйте ту трасу до кінця і тоді викладайте. Щоб було реально чим похвалитися. Тоді неодмінно оцінять.
--- End quote ---
100%
Erazel I-st:
--- Цитата: podonok від 30.10.2011, 20:21:37 ---БУЛОБ КЛЬОВО ЯКБИ СЕРГІЙ ДАВ КАМЕРУ НА ЩЛЬОМ
--- End quote ---
Якщо ти про мене то дати можу. Але вона фігово на швидкості знімає, дуже сильно розмиває(довгу витримку має). Тому треба шукати інший варіант. Особисто я колись стяжками ша фулл вішав фотоапарат старий. Пошукайте в кого є айпод з ХД камерою невеликий. Ну або можу дати свій фотік в оренду з фулом, але ви за них головою відповідаєте. Але й треба щоб день був посонячніше. Тоді витримки при відео будуть коротші і небуде такого моушн блуру.
Ruslan 75:
круто! та не важно як оцінять - вам що слава потрібна чи ви артисти-акробати просто для власного задоволення я вважаю просто супер! про вас можна фільм знімати! 100% в Тернополі не всі таке зможуть!
Навігація
Go to full version