EXTREME > Фрірайд, Дьорт

Re: ШОР-ТРАСА!!!ОЙОМАЙО!!!

<< < (4/33) > >>

avalanche:
я веду до то що мав урочисто пригнути той хто саме більше там робив і в першу чергу ті хто там строїли ти в том числі, а не якісь лєві тіпи)

spirit:
попортили шор)) а хто то був?)

avalanche:
розумієш Андрій просто обідно, нам пішло стільки сил, часу, грошей, а тіки як закілчили приземку на другий день приїхав якийто тіп і пригнув...
я не знаю хто то був)

oleh_8:
Оо разборки  >:( рослідування

а по темі не погано б було зкинутись на добудову траси ,ато б*юджет опустів :'(

Erazel I-st:

--- Цитата: oleh_8 від 24.10.2011, 19:09:42 ---Оо разборки  >:( рослідування

а по темі не погано б було зкинутись на добудову траси ,ато б*юджет опустів :'(

--- End quote ---
Ну враховуючи те що я там сьогодні побачив воно й недивно що закінчився  :). ну НАХЕРА ви такого монструозного шора вгрохали? Я розумію шо шори то типу красиво і видовищно, але ж блін ви що діти чи шо(хоча собсно діти  :)) - ШОР це купа зусиль, витрат і часу, а результату куди менше чим від якоїсь пулялки. Шори будуть вже в останню чергу тоді коли траса готова і треба "акуратно обробити напильником" проблемні місця. Шор це не мета, це засіб. А ви тупо всі сили вгрохали в один шор. Хоча признаю достойний. І доречі - а чо ви його таким великими робили? Під мотоцикли чи шо? Та та приземка від нього по обєму явно кілька кубів лісу в собі має. Лісник то побачить то такого пістона вставить що мало не покажеться.
В общім якби я був мажоритарним акціонером компанії "Нова ФР траса" то б звільнив нахер весь менеджмент за нецільове використання коштів і власне хріновий менеджемент  :D
 З.І. А за те що дропнув без вас звиняйте  ::)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version