ТехМайданчик > Допомога у виборі велосипеда
допоможіть з вибором рами
Andrizzio:
зараз тут почнуть писаки писати шо є купа рам для 200мм вилок.
ironboy:
--- Цитата: teodor4ik від 24.10.2011, 13:51:16 --- чото я впевнений шо 150+ ходу це удєл сосісів...
--- End quote ---
Тобто Ви вважаєте шо більше 150 ходу це для підвісів???Чи я не правильно поняв....Взагалі скіки ходу мінімум тре для фрірайду...а то я запутався :D
п.с.Хтось може порадити конкретну раму???????
teodor4ik:
--- Цитата: ironboy від 24.10.2011, 18:30:28 ---Взагалі скіки ходу мінімум тре для фрірайду...а то я запутався :D
--- End quote ---
це залежить від багатьох факторів... 10-15 років тому ДХ на 100-120 катали і нічо.
питання маркетингу і грошей... реально і на ланчах катають і на дропофах, але ж це некруто... джа і не полізеш ти попервах туда де ходу не хватить.
Erazel I-st:
--- Цитата: ironboy від 24.10.2011, 18:30:28 ---Тобто Ви вважаєте шо більше 150 ходу це для підвісів???Чи я не правильно поняв....Взагалі скіки ходу мінімум тре для фрірайду...а то я запутався :D
п.с.Хтось може порадити конкретну раму???????
--- End quote ---
Ти не путай ФР у нас і ФР у Карпатах чи Альпах. У нас тобі і 130-150 ходу в вилці хватить. А раму? раму бери навіть Драгстара. Якщо небудеш її намірено вбивати то й прослужить у нас довго, хіба що ти захочеш 2-3 метрові плоскачі робити. Просто ландшафт у нас в міру пологий і екстримальні нагрузки байку не грозять.
ironboy:
Дякую))))Визначився буду брати амстафф :)
Навігація
Go to full version