Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Постанова КМУ

<< < (3/5) > >>

Marik1986:

--- Цитата: Ruslan 75 від 18.10.2011, 18:12:58 ---щодо дзвінка ви праві
Це шось з чимось!!!! я реально думав що за мною фура позаду десь за метр!!! (до того недоводилось зустрічати)
якщо чесно збираюсь теж такий купити, бо деколи їдеш і хтось тобі від фанаря фафафа, я думаю можна і йому посигналити)
ціна доречі - одна леся українка) тобто 200 ухаха

--- End quote ---
   Руслан дивись тут http://shpryha.te.ua/index.php/topic,6407.0.html ) Давай собі купимо, бо  я також хочу, чи є якісь ще інші варіанти придбання тако чи подібного товару?

Horsbor:
і основна фішка в тому, ці такі правила писав якийсь чоловяга з мозольом на пузі, якого возять на чотирьох джипах з мигалками, а на ровері воно каталось напевне колись давно в дитинстві...
видно ж що ті правила створені щоб принизити в правах велосепедистів, і мати привід пресувати...якшо ненароком якийсь роверист переїде дорогу мозолстому буржуйчику))

teodor4ik:
не факт шо приниження, якраз навпаки. велосипед признається повноцінним транспортним засобом, який має бути обладнаний як і решта транспортних засобів(сигнали, світло, тормоза, керування).

Ruslan 75:
  Marik1986 - дякую за пропозицію, але сезон майже вже закінчується тому купляти буду з нового року.
  так але нею теж потрібно адекватно користуватись, тому що можна так налякати дитину, що від переляку будуть довго лікувати,
  це нова фішка, принаймі для мене донедавна була, мені сподобалась,
  при катанні в міському циклі я б її невикористовував,
  але знаю як їздив в Зарваницю разів декілька то гусей чи курей трохи полякає
  там сильний сигнал! і доречі її вартість має бути вроді не менше 200 грн, купляти нетом небуду.
  може будеш в Києві то там можна і підшукати!

Earl:
Чи може голос велосипедиста рахуватись звуковим сигналом? :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version