ТехМайданчик > Ровери
ровер для грубого хлопа)
Стечкин:
--- Цитата: teodor4ik від 10.10.2011, 22:07:38 ---
а вот шо таке касетна втулка ??? малась на увазі втулка під шліцеву касету? якшо так то 95%(крім базара) таких на сьогодня то 8 передачні, а 7ки всі під накрутку, тому варто шукати 8ку не тому шо там передач більше, а тому шо в них собсно шліцева система.
--- End quote ---
касети на шліцах є на 7, 8-9 і 10 зірок
накрутки особисто я юзав на 5, 6, 7 і 8 зірок
касету легше зняти і вона має інші зірки: я мав касету на 7 від 12 до 28, а накрутки на 7 я бачив 14-28 і 14-34 (шімано) і якись небрендові 13-28
teodor4ik:
--- Цитата: steve1 від 11.10.2011, 10:47:12 ---http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=38302
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=6387
--- End quote ---
в мене така є живцем.. але на сьогодня цей стандарт застарів і в нових роверах не зустрічається. То шо продається це зіпи... а вот якшо найдеш описалово нового МТБ ровера якоїсь не надто екзотичної контори з шліцовою 7кою я те пляшку(соку) торчу.
максоле:
--- Цитата: teodor4ik від 11.10.2011, 09:06:16 ---буш йти десь біля РБ маякни, зайдем разом, я там рядом працюю
--- End quote ---
- ок . обов"язково скористаюсь пропозицією)
Earl:
--- Цитата: teodor4ik від 10.10.2011, 21:59:32 ---а то шо ти хош то не 29ер, а "товстогумий гібрид", то троха різні речі
--- End quote ---
А в чому різниця? Читав тред на одному велофорумі про це. Різниця вилок - так на деякі 29ри ставлять жорскі вилки. Провисання кареток - виявилось, що на деяких гібридах вона вище. Зійшлись на тому що в загальному 29р це те, куди нормально стає відповідна резина, решта лірика :)
teodor4ik:
--- Цитата: Earl від 11.10.2011, 21:43:42 ---А в чому різниця? Читав тред на одному велофорумі про це. Різниця вилок - так на деякі 29ри ставлять жорскі вилки. Провисання кареток - виявилось, що на деяких гібридах вона вище. Зійшлись на тому що в загальному 29р це те, куди нормально стає відповідна резина, решта лірика :)
--- End quote ---
не лірика це призначення гібрид=асфальт, 29ер=болото ітого:
1. робота вилки... не бачив я вилок для гібрида на 100-140 ходу, тобто вони дешо специфічні
2. здатність рами витримати ударні нагрузки... груба стінка=витривалість, великий діаметр=нагрузка тобто в 29ера стінка тонша, а труба грубша ніж в гібрида
3. тормоза... по хорошому гідриду дискарі нікуда не вперлись, для 29ера то критично.
4. гума... ясно
5. ширина між перами.... ясно
6. геометрія... 29ер мав би мати більш завалений кут підсидільної труби, стакан і задрану каретку (правда якшо на гібрид ввалити довгу вилку, то воно само так вийде :D)
з того шо читав вроде все...
Навігація
Go to full version