ТехМайданчик > Ровери

ровер для грубого хлопа)

<< < (6/9) > >>

teodor4ik:

--- Цитата: Earl від 10.10.2011, 15:19:24 ---доречі, краєм вуха чув що існують бюджетні рами (класу Ардіс і Ко) куди встає 29 колесо. Може хтось бачив/чув подробиці?

--- End quote ---
так є вилки в яких некислий запас по висоті(особливо у перевернутих), туда 29 встане... а в мою 28 раму запросто встане гума 1,9-2,1... насправді 26-29 цифри дуже умовні... 26*2,3 по діаметру рівне 28*1,5 тільки тормоза тра дискарі

Earl:
В мене зараз 1.75 на гібриді, дуже класно але просвіт малий, треба більше. Грязюка набивається і крила вже не влазять.
А ще ось: http://tourist.kharkov.ua/phpbb/viewtopic.php?f=36&t=33378

максоле:

--- Цитата: Earl від 10.10.2011, 13:36:16 --- поки не зрозумієш що захотілось чогось радикально нового :)
--- End quote ---
- та якраз час настав напевне). тим більше що перебирати. абгрейд робити і т.д. немаю ні часу ні можливостей  ні бажання.
а так за вихідні я став продвінутим в в роверовому питанні. Благо що на форумах таких як я велолузерів хоч греблю гати). Для себе я зрозумів, що для "важкого спортіка" як я необхідними є касетна втулка та двійні обода. все решту на скільки грошей вистачить.
По ціні мені Pride XС300 цілком влаштовує. та й  XС400 зі знижкою не дуже кусається. Тим більше що цей ровер  ще в магазині сподобався. виробник відштовхнув. Тепер дослухавшись ваших порад та порившись в неті,  бачу що не все так запущено)

teodor4ik:

--- Цитата: Earl від 10.10.2011, 15:56:01 ---В мене зараз 1.75 на гібриді, дуже класно але просвіт малий, треба більше. Грязюка набивається і крила вже не влазять.

--- End quote ---
ненене, ти не пойняв... 28 колесо в 26ту виделку і в 26 раму... тоді ширини стане 100% тра просто пошукати з більшою висотою гаврили.
а то шо ти хош то не 29ер, а "товстогумий гібрид", то троха різні речі

teodor4ik:

--- Цитата: максоле від 10.10.2011, 21:25:49 ---...касетна втулка та двійні обода.

--- End quote ---
ги... я маю потрійні обода(базарові)... витримує 80 кг. зі ступеньок...

а вот шо таке касетна втулка ??? малась на увазі втулка під шліцеву касету? якшо так то 95%(крім базара) таких на сьогодня то 8 передачні, а 7ки всі під накрутку, тому варто шукати 8ку не тому шо там передач більше, а тому шо в них собсно шліцева система.

Якшо мова піде про прайди з дицками, то в РБ за 4к є дуже достойний екземпляр на срамі і ББ5 тормозах.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version