ТехМайданчик > Ровери

ровер для грубого хлопа)

<< < (5/9) > >>

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 10.10.2011, 12:34:07 ---МХО я бачу такий варіант - купити задній аморт РСТ за 300 грн масляний, за 700-800 купити нормальні колеса, за 300-400 купити шатуни ALivio і каретку до них за 100, і за 300 купити ланцюг і задні зірки. Ну і задню перекидку змінити на Алівіо. Так за 2-3  тисячі ти збереш собі досить пристойний агрегат середнього рівня.

--- End quote ---

якась в людей манія колеса купувати :(
якщо втулки живі, тобто не люфтять, цілком вистачає підтягти шприхи, але ж то не 800 грн

Earl:

--- Цитата: максоле від 09.10.2011, 16:54:37 ---вибираючи між авто б/у та новим за одні і ті ж гроші, я завжди купляв нові. з ровером думаю буде аналогічно.

--- End quote ---

Порівняно з авто ровер набагато простіше перебрати, замінивши зношені деталі і зробити з нього ляльку. Тому потрібно дивитись на:
а) Власні уподобання, наприклад в тебе мтб а хочеться шоссе
б) Ціну. Дуже нечасто бувають ситуації, коли продати старий і купити новий обійдеться дешевше, ніж апгрейднути старий.

Судячи з усього тобі варто поміняти пару деталей і кататись, поки не зрозумієш що захотілось чогось радикально нового :)

Доречі, чого Теодорчік не згадав про 29er? По швидкості буде не гірше гібрида, по проходимості - не гірше 26 :)

teodor4ik:

--- Цитата: Earl від 10.10.2011, 13:36:16 ---Доречі, чого Теодорчік не згадав про 29er? По швидкості буде не гірше гібрида, по проходимості - не гірше 26 :)

--- End quote ---
не вкладається апше нікак в бюджед...

Kostantin:
або можна шукати щось б/у.я наприклад рік назад взяв за 2500 грн отакий:
http://www.sportextrem.ru/item__MTBRecreationGornyeprogulochnye_Proxy06.html

думаю що при бажанні можна найти.задоволений.за рік жодних поломок чи проблем.і виходить дешевше ніж самому  по деталях до купи ліпити.   

Earl:

--- Цитата: teodor4ik від 10.10.2011, 14:53:25 ---не вкладається апше нікак в бюджед...

--- End quote ---

Це точно.
Доречі, краєм вуха чув що існують бюджетні рами (класу Ардіс і Ко) куди встає 29 колесо. Може хтось бачив/чув подробиці?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version