Хочу поїхати із Львова до Луганська. Відвідати цілу Україну в поперек. Кому подобається таке? Розумію. що такого не буде, певне, ніколи. Але сам би навіть у майбутньому зробив таку подорож.
не бачу змісту... якшо так то стартувати варто в ужгороді... валити 1500км по трассам... якшо ти шосер і маєш вільні 2 тижні - без питань.
але тут є але... їхати такий маршрут треба максимум вдвох, дільше вже буде бардак і тормоза.
далі питання: яка ціль поїздки(тупо замахатись, комусь/собі шось довести, подивитись на шось)? який бюджет(ночовки, харчі, гулянки)? які плани? які дороги?... тобто для того шоб зацінити ідею треба її осмислити.
наприклад одеса яку я напланував: покататись за бугром і попасти в забугорну столицю(хоть я там вже 4 рази був), відпочити на морі, поїздити по придністровським фортецям, реально самим потужним в Україні та Молдові, повтикати на туєву хучу молдовських озер і решти бонусів по дорозі.
Як на мене це варте тих 1000-1200 в які я планував вкластись і 2х потрачених тижнів... тепер чекаю твоїх мислей...
як варіант: зібрати толпу, домовитись зі всіма велотусами по дорозі і пронести по Україні горде імя шприхи чи то пак Веселих пенделей по дорозі встановлюючи братні стосунки зі всіма зустрічними роверистами для виводу шприхи/педалів на загальноукраїнський рівень (ото загнув нє?)