Мандрівки > Майбутні

Львів - Луганськ

(1/4) > >>

qwerty22:
Хочу поїхати із Львова до Луганська. Відвідати цілу Україну в поперек. Кому подобається таке? Розумію. що такого не буде, певне, ніколи. Але сам би навіть у майбутньому зробив таку подорож.

Стечкин:
є такий Роман Задорожний: http://shpryha.te.ua/index.php?action=profile;u=104   - він кілька років тому проїхав реалізував твій намір :)

teodor4ik:

--- Цитата: qwerty22 від 28.09.2011, 22:10:13 ---Хочу поїхати із Львова до Луганська. Відвідати цілу Україну в поперек. Кому подобається таке? Розумію. що такого не буде, певне, ніколи. Але сам би навіть у майбутньому зробив таку подорож.

--- End quote ---
не бачу змісту... якшо так то стартувати варто в ужгороді...  валити 1500км по трассам... якшо ти шосер і маєш вільні 2 тижні - без питань.

але тут є але... їхати такий маршрут треба максимум вдвох, дільше вже буде бардак і тормоза.

далі питання: яка ціль поїздки(тупо замахатись, комусь/собі шось довести, подивитись на шось)? який бюджет(ночовки, харчі, гулянки)? які плани? які дороги?... тобто для того шоб зацінити ідею треба її осмислити.

наприклад одеса яку я напланував: покататись за бугром і попасти в забугорну столицю(хоть я там вже 4 рази був), відпочити на морі, поїздити по придністровським фортецям, реально самим потужним в Україні та Молдові, повтикати на туєву хучу молдовських озер і решти бонусів по дорозі.
Як на мене це варте тих 1000-1200 в які я планував вкластись і 2х потрачених тижнів...  тепер чекаю твоїх мислей...

як варіант: зібрати толпу, домовитись зі всіма велотусами по дорозі і пронести по Україні горде імя шприхи чи то пак Веселих пенделей по дорозі встановлюючи братні стосунки зі всіма зустрічними роверистами для виводу шприхи/педалів на загальноукраїнський рівень (ото загнув нє?)

Marik1986:

--- Цитата: teodor4ik від 28.09.2011, 22:41:50 ---(ото загнув нє?)

--- End quote ---
  шей як сильно загнув ггг!!! :)

skeleton13:
я за! найти 2 тижня можна...і при бажанні навіть якогось спонсора...чи навіть і без спонсора, а подомовлятись з вело-жителями тих міст які будем проїжджати за ночівлю...я би пропонував за 5-7 днів проїхати...1500/7~214...шо таке 214 км за день?...це в 7 ранку виїхав і в 4-5 на розслабоні ти на місці...

якшо їхати то вже їхати...від Чопу до Червоної Зірки чи як там права крайня точка...

якшо шось буде плануватись то думаю мою думку врахують і шось придумаєм з часом!

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version