шановне товариство шо можна сказати - ранкова поїздочка виявилась на славу і досить продуктивною.
Назбиралось нас аж 9 чоловік. Прїзджали і приїзджали. Були присутні - Флаєр, Рон, Шульц, Вінтаж, Олег, Санлексік, Вік, Васька і Я. В цьому місці я замітив якість прогалини в памяті - або нас було 8 чоловік, або я когось не дорахувався. А бачу по фото - всетаки 9 - одного з шприхалів я завтикав як звати - відозвись, герой нашого часу.
Прікол ше був такий - приїхали на горіхове місце - а горіхів так галяк. ну ми не відступили, а подерлися на дерево і витрусили всю душу з горіха. Потім попхались шукати нове місце, а поті знайшли ше одне... Одним словом горіхів достатньо - головне бажання їхати.
Ше був чувак на 24 волзі і казав нам, що то не наші горіхи і вже хотів зупинитись, але ми йому сказали, що то наші горіхи, і він прийняв рішення не зупинятись і поїхав своєю дорогою.
Фото з мого фотіка можна побачити тут
https://picasaweb.google.com/102629129097427656209/VrkSsBДоречі. Санлексік запропоував зїздити найближчим часом на лісовий горіх. Але ми не знаєм де їх шукати. Отже хто що взнає, то свистіть