Мандрівки > Заплановані

горіхи

<< < (10/12) > >>

Oleg:

--- Цитата: baxic від 21.09.2011, 22:29:07 ---скинь мені якийсь надійний файловий обмінник, я на нього скину архів

--- End quote ---

думаю не варто бавитися, адже фоток не багато і можна легко скачати через пікассо

Drive_t:

--- Цитата: Oleg від 21.09.2011, 22:48:24 ---думаю не варто бавитися, адже фоток не багато і можна легко скачати через пікассо

--- End quote ---
+1 до того ж там можна скачати фото правда по одній

Horsbor:

--- Цитата: Ron від 21.09.2011, 21:37:01 ---ага, чекали і чекали, а ти телефон можеш біля себе тримати, чи ти не мав бажання спілкуватися зі мною?

--- End quote ---
ну...я спав в прямому розумінні(так інколи буває шо так довго сплю) а зазвичай коли я сплю телефон є біля мене то коли він починає дзвонити я на автоматі включаю його на беззвучний режим майже не приходячи до свідомості...
а ще я останнім часом мало читав форум, писали щось про ліхтарики і то що це буде трохи пізно, от я і зробив хибний висновок що це буде не в першій половині дня, а десь так о другій... *dontknow*
мені дуже шкода

sanlexik:
Всім спасибі за компанію і за покотеньку. Зустрілись, поспілкувались, катнули і ще й користь від того є у вигляді горішків - СУПЕР !
Фотки зачотні!  *beach*

Earl:
Сьогодні (25.09) хтось має бажання прокататись за горіхами?
Чи просто так, на годинки дві-три

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version