ТехМайданчик > Ровери
Задні перекидки SRAM vs. Shimano.
Cyrax:
Я думаю ти не розчаруєшся. Спочатку можливий дискомфорт через манетку, так-як переключення передач відбувається за допомогою лише одного пальця. :)
Dreamland:
--- Цитата: Cyrax від 10.06.2008, 09:55:41 ---А от досить вагомий недостаток, це- надзвичайна неприязнь до "півників". Тоді як у шімано перекидка нагадує спінінг(гнеться у всі боки куда їй заманеться), то Срами сидять мертво на крюці, від того страждає він у першу чергу.
Вкручування на великих передачах, удари об перекидку, найменше послаблення в кріпленні перекидки до рами і ви влетіли на 40 грн.за півника в кращому випадку. :D
--- End quote ---
:) потрібно ще купити півника запасного і возити з собою на всякий пожарний.
xlibes:
Ага купи си когутика на паличці.
Можливо колись би теж спробував.
От вгроблю весь комплєкт: ланцюг, касету, троси то можу поміняти і на SRAM.
Якщо будуть хороші відгуки від колег і надалі.
В мене на купленому комплекті вже поза 3000 км пішло.
До 4000 певно ще дотягну, от вже тоді недоцільно мабуть буде міняти щось одне окремо.
Cyrax:
Бійтесь-бійтесь гніву Срамовського!! Тут не до сміху, бо як поломиш півника, а в Тернополі такого небуде, от і будеш ламати собі голову як то зробити новий.
Славнозвісний "Огурєц" умудрився поламати свого пітуха за 2 тижні!!! От тепер ходить пішки >:D
Erazel I-st:
Та як, йдеш в РБ, купуєш більш-менш підходящого і обточуєш щоб він добре сів на раму. Хіба що у вас пітухи оригінальні(нестандартні), тоді геморно.
Що до чіткості переключення то моя Ацера перший рік теж не вийожувлась. Зараз перебило кожух в одному місці і ще виліз кожух з кріплення перекидки то переключення СИЛЬНО збоїть. Так що переходити на Срам якось нехочу, бо міняти пітуха , якщо щось станеться (тьфу-тьфу-тьфу, Славка по голові тук-тук-тук) наломно.
Навігація
Go to full version