ТехМайданчик > Ровери

Задні перекидки SRAM vs. Shimano.

<< < (5/5)

andriy:
А яке воно по надійності?
Яка довговічність?

Dreamland:
Корак 6 років юзає, я лише півтори.

Andrizzio:
В мене задня Acera (1 рік 2 міс), так вже мене замахала, вперед переключалася ше так собі, а назад треба було манєткою на 2 передачі скидати шоб на одну переключитися  :D - хотів брати Х7, але поміняв всі троси і кожухи.
Гальма і перекидки стали працювати ідеально.

А то думав і шо касета зносилася і шо ланцюг розтягнувся - не знав шо скоріше міняти  :).

Срам ше поставлю, але то вже не першочергове на апгрейд  :)

CoRacK:
Довговічність супер, але не нижче класу Sram Х.5. Оптимум ціна, якість - Sram Х.7.
Sram 3.0 - нерозбірні коліщатка, але важить менше, ніж Deore ХТ і кращий, як не дивно за Sram Х.4, до речі Sram Х.4 - найгірший серед всіх Sram'ів. Перекидає добре, але при інтенсивній їзді вмирає дуже швидко, швидше навіть за Sram 3.0.

Erazel I-st:

--- Цитата: CoRacK від 20.08.2009, 18:51:29 ---Довговічність супер, але не нижче класу Sram Х.5. Оптимум ціна, якість - Sram Х.7.
Sram 3.0 - нерозбірні коліщатка, але важить менше, ніж Deore ХТ і кращий, як не дивно за Sram Х.4, до речі Sram Х.4 - найгірший серед всіх Sram'ів. Перекидає добре, але при інтенсивній їзді вмирає дуже швидко, швидше навіть за Sram 3.0.

--- End quote ---
про 4 срам підтримую. про 7 неа. там різниця від 5 мінімальна а ціна в півтора рази вища.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version