ТехМайданчик > Ровери

Задні перекидки SRAM vs. Shimano.

<< < (3/5) > >>

Dreamland:
Вчора встановив манетки та задній дерайлер SRAM X-7. Із налаштувань, що я провів під час встановлення - лише регуляція болтиків L та H - для задання чіткої позиції над 1 та 9 зіркою, та декілька витків-крутків на манетці для точної позиції перекидки. І все запрацювало зразу - ніяких потріскувань і зачіпання сусідніх зірок.
Згадував скільки часу я проводим над налаштуванням свої Деори. Сьогодні зранку вже навіть протестував :). Спочатку було важко дихати, оскільки позитивні емоції просто розпирали мене зсередини. Дуже чітке та легке перемикання передач - так як книжка пише. Порівнював з роботою прекидки XT - працює так само ідеально, але XT в мене з часом "розналаштувалася" і більше я вже не міг її налаштувати на таку ідеальну роботу - тай часу на налаштування завжди тратив багато.
Дерайлер - має дуже сильну пружину всередині - натяг ланцюга більший ніж в шімани - при їзді по вибоїнах не так сильно товче ланцом об раму.
На манетках перемикання передач вгору та вниз здійснюється великим пальцем. нижній важель перемикає вниз і верхній трігер - вверх. Дуже цікава та непривична конструкція - мені зразу сподобалася. Цікавим є те що можна одразу скинути на 5 передач. Я від непривички при перемиканні скидав одразу на 2 передачі, оскільки перемикання потребує меншого руху пальцем.
Ну взагальному я очікував покращення роботи системи перемикання передач - но отримав більше на що я сподівався. Цікаво як воно далі буде себе поводити :)

rozdobko:
вітаю з обновкою  :) o^-o

xlibes:
А далі буде ще більше :)

Віталько:
Дрім захворів хворобою однією,
На щастя ще не вигадали від неї панацею
На голову мов злива впала ця вразлива манія
Діагноз - апгрейдоманія, в нас з вами - апгрейдоманія :))

П.С. Дрім, а ти провір чи на твому ровері часом не діорка в оранж соді  ::)

Erazel I-st:
Дрім, а ти буржуй. Срам х7 350 грн коштує, манетки певно десь 200. НЕжалко 100 уе було кидати на це?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version