"От знову наше українське дякую шо й так"
ні. з твоєї сторони це наше українське "Сам нічого не зробив, але обісрати те що робить хтось завжди готовий".
Телефони ініціаторів того велодня (двоє людей) висіли на форумі певне з два місяці. За той час з роверистів самостійно звязався лише Віталік, який сам зголосився помогти чим може - в результаті робив афішки і флаєра, попри те, що самому не виходило на той велодень прийти.
"Я був на велодні в інших містах і знаю шо наш можна було б зробити краще"
то чого було не поділитися досвідом?
Тріалістам велике дякую - бо все робили на халяву, самі і фактично вони то і робили шоу, тим самим популяризуючи акцію
"там тільки 2 більш менш шось робили" - треба було тобі вийти і показати як робити краще.
То так в двох словах про тон зауважень!
назагал по суті -вся критика справедлива. З фотоконкурсом вийшло трохи неорганізовано, бо зарано закінчили пробуг. Колона неорганізована...що поробиш...
постулат "вони мені нічого не винні" - дякую за слова!
повірте я на тій акції ніфіга не заробив, лише витратив купу часу, ще й попав на свої бабки за телефон. Ромко - так само.
Але то всьо фігня.
Зато було купа чотких знайомств, якийсь троха досвід, і ще мене по тєліку показали
Ще раз дякую всім хто помагав і хто приїхав.
Якщо є якісь ідеї на рахунок того самого Всеукраїнського велодня, чи інших атракцій - маячте!