Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Водії - роверистоненависники та їх машини (фото)
Neoni:
я більш ніж 100% впевнений що ця блондинка на Hyundai та сама що ледь не збила мене [spoiler]а номер часом не ВО6308АК?[/spoiler]
таких людей яб зразу направляв на перездачу в ГАІ >:D
bla-bla:
стосовно "чорного списку" то хороша ідея, хоча сфоткати таких воділ є дуже важко...тре номери запамятовувати))
[/quote]
і в центрі міста поставити бігборд з фотками небезпечних гробаді транспортних засобів і їх власшиків :D :D :D
Erazel I-st:
--- Цитата: Andrizzio від 02.09.2011, 16:57:59 ---3. навушники в вухах.
--- End quote ---
ДРІМ, ЧУВ? ЩОБ МИ ТЕБЕ У НАВУШНИКАХ БІЛЬШЕ НЕБАЧИЛИ НА ДОРОЗІ >:D
А що до безпеки їзди по дорозі то особисто я стараюсь їздити так ніби водії мене небачать. Тобто сподіватися лише на власні маневри і не надіятися що якась машина мене пропустить чи притормозить. Якщо я бачу що машина зараз буде повертати перед мною то я не чекатиму що вона мене пропустить, а зупинюсь і зачекаю поки вона зверне, або ж, якщо швидкість мала, то просто прибавлю газу і обжену її. Тобто головний принцип- надія тільки на себе.
Доречі мене колись теж збила якась блондінко за рулема. И ситуація була схожа. Я їхав в Білій від озера до річки(ну та дорога вздовж хат і городів). Їхав вдвох з другом. Він попереду, я за метрів 10 позаду. Тут з якоїсь бокової дороги висовується трішки машина. Друга пропустила, ну я й бачачи що вона велосипедистів помітила їду собі далі(все ж головна дорога у нас), і коли я проїзджав повз та ТП нажала на газ і лупанула мене в заднє колесо. Причому то було на швидкості. Господі, як я петляв щоб втримати рівновагу, але якось вирівнявся. Поки зупинився її і слід простиг. Обійшлось мені в погнутий вал каретки, бо так сильно крутанув педалі що вал перекособочило.
Навігація
Go to full version