Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

У Тернополі масово будуватимуть велодоріжки

<< < (5/7) > >>

Erazel I-st:

--- Цитата: Стечкин від 01.09.2011, 21:28:13 ---цікаво, як камера кріпиться
мабуть шось подібне як в фільмі "Война"

--- End quote ---
Ні, звичайний відеореєстратор за 100-200 грн цілком підходить. Невеликий і кріпиться де хочеш, хоч на тросік передач.

Alexxx:

--- Цитата: org100h від 01.09.2011, 19:49:00 ---Велодорожки МГУ
Відяха в тему.
В нас таксамісінько буде.

--- End quote ---

Вот ..ля рагулі, аж взбісило!!! Дааааа, схоже таке саме і в нас буде якщо зроблять велодоріжки - пішоходи будуть валити по них я в себе вдома по коридору, а водії паркуватись, це ж, трясьця, культура. Так завжди схоже буде, пішоходи не розуміють водіїв, велосипедистів і т д, водії не розуміють пішоходів і роверистів, кожен тільки дивиться з своєї гори. А нам же багато не треба - трішки більше простору і свободи для пересування!
Нам от такі доріжки тре:
(фото)

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 02.09.2011, 10:25:23 ---Один я згадав Бендера і Нью-Васюки?

--- End quote ---
не один... це ж яката копіпаста звідки не знаю, але шото жутко пафосне..

але вчора біля універсаму бачив літню пару на затарених роверах і з швейцарськими прапорцями... походу вони ше не роздуплені були шо їх тупо ігнорять водятли... так затравлено озирались... такша туризди у нас є, і при правильній подачі і доріжках по області, можна, реально, їх сюда принадити(і поселити в якомусь клоповнику)...

Horsbor:
сподіваюсь зроблять щось у нас полюцьке...)
а поки що мені соромно за наші дороги і те що в нас так багато бидла, якого в достатній кількості є й серед автомобілістів...
а ще мені чомусь частково жаль тих велотуристів з європи які приїжджають до нас в гості і попадають на таку...можна сказати "несподіванку"

org100h:
Ехех:D. В нас ше "люди" на дорогах їздять, по Сімферополю каталися колись:)? - це  Ад і Ізраіль.
В нас ще в принципі можна спокійно катати.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version