Загальний > ДТП

ДТП на вул. Руській біля бурячка

<< < (2/7) > >>

Ruslan 75:
 Хоть пару баксів дала? (на лікування)

Мальцев Олександр:
Коли тобі запропонували вирішувати ситуацію мирним шляхом - малося на увазі підрахувати сумму збитків - заміна шатунів, першприховка, заміна ободу і т.д., цю сумму вимагати від винуватця. Якщо б вона відмовлялася оплочувати намісці - тоді вимагати від ДАЇ-шника офіційного оформлення ДТП за всіма правилами, викликати швидку, а не самому йти в травмпункт.
Крім того, ДАЇ-шник сам порушив правила, коли попросив водія припаркуватися - від’їхати від місця ДТП - тому і пропонував потім вирішувати ситуацію "полюбовно". В таких ситуаціях бажано  знайти двох свідків, котрі згодом у суді (якщо до такого дійде справа) зможуть об'єктивно описати картину пригоди.
В ПДР з того приводу описана чітка процедура - сталося ДТП, викликаємо ДАЇ, швидку при потребі. Чекаємо на місці нічого не переміщаємо. Від себе додам, якщо є можливість, шукаємо свідків - записуєо номера машин водії яких бачили ДТП, або звертаємось до перехожих. Фоткаємо на мобілку місце ДТП.
Але в більшості незначних аварій всі питання можна справді вирішити полюбовно, але спочатку вирішити, а потім забирати ровер з дороги.

Ruslan 75:
В принципі правильно (про мирний шлях вирішення) - але мабуть коли в такій шоковій ситуації, то особливо не дуже і щось соображаєш. Зрештою в травмпункті теж записувати мають звідки травми .
Позвонити учасниці ДТП і сказати що витрати складають стільки і стільки
Вона погодиться (скоріш за все) і ти будеш мати кошти покрити всі свої витрати!
Коли ні - через суд - (немає нічого страшного) і все рівно отримаєш кошти.
Третій варіант - коли ти дуже моральний парєнь - можеш ії з християнської точки зору це вибачити і забути.
Хоча думаю баксів 500 вона тобі може отстєгнуть, а то й 1000 неумовних одиниць.

Neoni:
 :o а можеш хоть в ПП написати що за машина і з якими номерами, оскільки місяця два назад сам чудом не попав під колеса такої ж червоненької машини із блондинкою за рульом
повезло тільки що затормозив, хотя так тормозив що через всю дорогу розвернуло
щось мені дуже здається що це одна і та сама персона >:D

teodor4ik:
я так поняв все пустили на тормозах... цікаво чому всі ТП їздять на МЧМ?... я так памятаю, шо в тебе ровер не надто наварочений? такшо якшо шось, то маю багато того класу металолому який не жалко віддати. По травмтункту, якщо буде бажання повоювати, то маю там "своїх" лікарів такшо напишуть і опишуть все так як було і так як треба... А з ТП на МЧМ домовитись не вийде ніколи і ніяк... Тра одразу говорити зі спонсорами....

А нам пора тут вивішувати номера "героїв" шоб інші знали шо вони на таке здатні...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version