Загальний > ДТП

ДТП на вул. Руській біля бурячка

<< < (6/7) > >>

Schults:
На дорогах стільки ідіотів, які думають що все можна виграти в "лото забаву", що аж страшно...
Кожень день за кермом і все гірше і гірше.... а ті рагульні світлофори... одні на "жовте" ще доїжають, другі вже почали їхати... дурдом.. а ще пішоходи які як "супермен" вилітають де попало... :embarrassed:

Стечкин:

--- Цитата: Ron від 31.08.2011, 14:21:12 ---Повідомлень: 40
на сайті не повідомляє хто тобі ставить + чи -, це троха поганенько

--- End quote ---

я тобі додав +1

не гризись за свій мінус:
отсутствие недостатков - очень большой недостаток :)

ще варіант: люди не имеющие недостатков обычно имеют очень мало достоинств

teodor4ik:

--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2011, 12:40:23 --- Теду!

Тед, надіюсь ти Гурру програмування - ти можеш зробити якусь таку програму - повідомлення для екстренних випадків.
 Наприклад Шприхаль, який попав в екстренну ситуацію - надсилає повідомлення чи смс на певний номер в нет чи програму, а ця програма автоматично розсилає на номери шприхалів (які їх надали) повідомлення з певним текстом. (бо зрештою добре що попалась блондинка а буває з биком на джипі не так і легко розійтись)...

--- End quote ---
не я не гуру,а сервіс цей денех вартує...

Oleg:
Добре, що все обійшлося, це саме важливо! Зовсім не схвалюю того, що блондинку просто так відпустили, вона ж буде продовжувати таке творити... Про мента просто немає слів, тільки в нас в країні таке може бути... В таких випадках потрібно обов"язково телефонувати 103 а також на 102 (навіть якщо поряд був працівник ДАІ), тому що за номером 102 ведеться запис і після дзвінка працівник ДАІ змушений оформляти протокол, бо інакше може бути звільнений з роботи!

Щодо смс-розсилки велосипедистам, то це було б круто, особливо в разі конфліктів з "крутеликами"!

Ron:
це в мене перша вело ДТП і надіюсь, що остання, а я перший раз завжди пробачаю. (я трішки добрий), а на рахунок того, що блондинка буде таке продовжувати робити то я не думаю. якщо вона має гроші, ті ж знайомства і так далі, то пофіг, а той страх що вона набрала від того що зробила, то вона запомятає ще на довго і відкладеться це в її голові. Надіюсь вона і всі інші, такі як вона зрозуміють, що коли сидиш за кермом (автомобіля, велосипеда, трактора, літака і так далі) відповідаєш не тільки за своє життя, а і за життя інших людей.
 "Щодо смс-розсилки велосипедистам, то це було б круто, особливо в разі конфліктів з "крутеликами"!" а це я підтримую обома руками.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version