Загальний > ДТП
ДТП на вул. Руській біля бурячка
Ron:
--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2011, 11:36:02 --- якщо треба задню перекидку - можу віддати
вона не нова але ще нормальна
--- End quote ---
спасибі, задня компонела глючить після вчорашньої історії, але я до неї ще не дивився, може потрібно просто відрегулювати її, надіюсь на це.
Ron:
--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2011, 11:47:55 --- Смайл Камеді Клаб
Рон Блондінка Перехожі Мєнт Шприхалі
*sunshine* *superstition* :roverbike: *overhead* :angel: :o 8) ::) :police: *rtfm* *inspiration*
--- End quote ---
ну взагалі сила, +1 до карми.
цікаво а за що мені в кармі -1 вліпили, хоть поясніть, цікаво
Ron:
--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2011, 14:03:59 --- ок , при потребі перекидку даю без проблем!
я випадково щось не те нажав і вийшов мінус один , сорри.
а смайли для настрою!
--- End quote ---
ну по приколу файно вийшло), за перекидку спасибі, а смайли дійсно файно підібрав
Ron:
--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2011, 14:16:17 ---Ron а де тидившся хто там карму псує
--- End quote ---
на сайті не повідомляє хто тобі ставить + чи -, це троха поганенько
Erazel I-st:
--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2011, 12:40:23 --- Теду!
Тед, надіюсь ти Гурру програмування - ти можеш зробити якусь таку програму - повідомлення для екстренних випадків.
Наприклад Шприхаль, який попав в екстренну ситуацію - надсилає повідомлення чи смс на певний номер в нет чи програму, а ця програма автоматично розсилає на номери шприхалів (які їх надали) повідомлення з певним текстом. (бо зрештою добре що попалась блондинка а буває з биком на джипі не так і легко розійтись)...
--- End quote ---
тут важче, тут треба мати сервер масової смс розсилки. Таке зробити можна але важко. простіше видзвонити когось. а той вже всіх обдзвонює
Навігація
Go to full version