Загальний > ДТП

ДТП на вул. Руській біля бурячка

<< < (5/7) > >>

Ron:

--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2011, 11:36:02 --- якщо треба задню перекидку - можу віддати
 вона не нова але ще нормальна

--- End quote ---

спасибі, задня компонела глючить після вчорашньої історії, але я до неї ще не дивився, може потрібно просто відрегулювати її, надіюсь на це.

Ron:

--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2011, 11:47:55 --- Смайл Камеді Клаб

Рон Блондінка Перехожі Мєнт  Шприхалі

*sunshine*  *superstition*  :roverbike:  *overhead*  :angel:  :o  8)  ::) :police:  *rtfm* *inspiration*

--- End quote ---

ну взагалі сила, +1 до карми.

цікаво а за що мені в кармі -1 вліпили, хоть поясніть, цікаво

Ron:

--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2011, 14:03:59 --- ок , при потребі перекидку даю без проблем!
 я випадково щось не те нажав і вийшов мінус один , сорри.
 а смайли для настрою!

--- End quote ---

ну по приколу файно вийшло), за перекидку спасибі, а смайли дійсно файно підібрав

Ron:

--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2011, 14:16:17 ---Ron а де тидившся хто там карму псує

--- End quote ---
на сайті не повідомляє хто тобі ставить + чи -, це троха поганенько

Erazel I-st:

--- Цитата: Ruslan 75 від 31.08.2011, 12:40:23 --- Теду!

Тед, надіюсь ти Гурру програмування - ти можеш зробити якусь таку програму - повідомлення для екстренних випадків.
 Наприклад Шприхаль, який попав в екстренну ситуацію - надсилає повідомлення чи смс на певний номер в нет чи програму, а ця програма автоматично розсилає на номери шприхалів (які їх надали) повідомлення з певним текстом. (бо зрештою добре що попалась блондинка а буває з биком на джипі не так і легко розійтись)...

--- End quote ---
тут важче, тут треба мати сервер масової смс розсилки.  Таке зробити можна але важко. простіше видзвонити когось. а той вже всіх обдзвонює

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version