Мандрівки > Майбутні
Велопробіг Тернополем знову? 9 червня 2008р.
Romko:
Суть не в тому хто проводить, а те, що проводиться!
Зазіхати? Аж ніяк. З радістю будемо приєднуватися хоч кожного тижня, аби тільки проводилось. Моя ідея-фікс - кожного тижня, чи хоча б через тиждень у визначений день та час уже без зайвих запрошень "збір-покотенька-папа" (а в цьому і головна мета!) і ми один одного не забуваємо, і нас у місті пам'ятають. Слабо? Напевно, ні.
Думаю, не треба планувати теоретично мега і відтягнути, бо часу типу мало, а просто практично зібратись. Ми ж всерівно любимо кататися */\*
xlibes:
Такий собі вело-флешмоб получається :)
hvmvital:
Гмм... Якраз із стадії флешмобу масовий велопробіг Тернополем і варто вивести. Це щось схоже на плід в утробі матері. Поки він "животіє", то всі дивляться на нього, як на щось "паранормальне") (власне, це і є стадією вело-флешмобу). А от коли на світ з'являється дитина, то до неї вже ставляться трішки іншим чином. В неї з'являються свої права та обов'язки, свої вимоги...
Що нам потрібно? Дивувати місто інколи чи робити так, щоб про велосипедистів знали і чули завжди?
То давайте ж народимося! :)
Zombie [Coffe]:
Так наскільки я памьятаю, автентична ідея КМ, яка до нас прийшла з Польщі, якраз і полягала в тому щоб щотижня пу визначений день, здається в пьятницю вечером робити велопробіг містом. То просто п’ятниця 18-30 всі кому не лінь збираються на театральному майдані і катають гуртом по місту
Erazel I-st:
Я б за пятницю, бо вихідні попереду, робочий тиждень скінчився і всі більш-менш вільні.
Навігація
Go to full version