Мандрівки > Звіти

повна куку-куруза... або Дністер 2011

<< < (2/4) > >>

Andrizzio:
ТРИ КАРаЛЯ  :o

Erazel I-st:
Тед, а ти що в отпуску? Думаю чого тебе ніяк біля роботи невідать.

Erazel I-st:
[spoiler] [/spoiler]- ось так просто, але із смаком Тед відмічав день прапора України

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 24.08.2011, 23:42:00 ---ось так просто, але із смаком Тед відмічав день прапора України

--- End quote ---
разел... то би шолі попереджав людей шо то жаба, а не оригінал, бож і повірити можуть... а коли доречі день прапора?

Neoni:
від себе можу додати що поїздка виявилась дуже цікавою, по фоткам видно повно охрєнітєльних місць, жалко правда шо в фотику не так багато місця якби си хтіло(це всі фотки :oякі там вміщались)
моє коліно певно дало печаль всім участникам, оскільки після того як воно не захотіло їхати впринципі я тягнувсі майже весь маршрут на правій нозі, а жеби вона так швидко не здихала то їхав навіть не в матрасному темпі.
дорога була всяка, тупо всяка: починаючи від шосе закінчуюючи стежками типу міні дх
причому перепади висот в деяких місцях давали розгін приблизно більше 70-80км\год(нівкого компа не було *dontknow*)
п.с.:кукуруза для мене виявилась дєтскім лєпєтом в порівняні з цією поїздкою
п.п.с.:після приїзду на вокзал горка біля 11 школи показалась занадто рівнинною :D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version