Після того як прочитав статтю Ronа про те як він потрапив в аварію з червоним Hyundai Getz і блондинкою за рулем, пропоную в цій темі викладати фото особливо небезпечних для нас "воділ".
Також бажанням створити таку тему слугував недавній випадок (до того ж перший за 3 роки), коли я їхав по перехрестю 15 квітня-київська в сторону кпп, як на збараж, з правої сторони виїзджав Mercedes C124 срібного кольору, двох дверний (чи трьох-як там правильно?), я собі поїхав далі перед його носом, він повернув направо також в сторону кпп (в машині сиділи 2 явно якісь чи накурені чи просто по жизні такі ...... ), і вже близько світлофору я як раз повернув направо та як би до базарчику біля оріону, і як раз в той момент пролунало з машини "ПАДАЙ!!!" гучно і злобно. Чесно кажучи хотілося зупинитися і кинути якоюсь цеглою в тих даунів, але все ж таки інстинкт самозбереження попросив мене вгамуватися, хєр його знає шо то за гопніки і чим дихають. От таке то увово!
Так що викладайте фото таких дибилів, щоб всі могли знати з ким слід бути обережнішим. Все ж таки ми їх не зібємо, швидше вони нас, тому і тре остерігатися.