Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Re: Велопробіг Тернопіль-Теребовля
bla-bla:
--- Цитата: Стечкин від 17.08.2011, 20:35:39 ---бла-бла ти сам хоч гривню дав в будинок дитини?
а коли нехороші хулігани будуть кривдити безпорадну дівчину, ти ж витреш шмарки і швиденько втечеш і будеш звинувачувати всіх: владу, ментів і ту саму дівчину, тільки не себе, бо ти ж самий розумний і самий перший борець за справедливість...
--- End quote ---
свої непотрібні речі віддаю на благочинність
куда вони ідуть дальше не знаю,може і на ринок секонд хенд
,постійно всі навожу такий приклад коли моя сосідка на той час рочків так 8 плакала під підїздо бо її мама буде сварити шо запізнюєтся до дому,а сама боїтся,бо ліфт не працює,між другим і третім пверхом (як вона сказала)дядя з уколом в руці сидить на сходах а мобільного в неї нема щоб передзвонити до дому
-я того чувака пінками викотив з підїзда
біля 23школи пацани домагались дівчини я кинув велик,перескочив через паркан...
...зупинився на тому шо вона мене ледве вмолила шоб я їх не повбивав...
Стєчкін,може ти по собі судиш?
bla-bla:
--- Цитата: Стечкин від 17.08.2011, 20:35:39 ---бла-бла ти сам хоч гривню дав в будинок дитини?
а коли нехороші хулігани будуть кривдити безпорадну дівчину, ти ж витреш шмарки і швиденько втечеш і будеш звинувачувати всіх: владу, ментів і ту саму дівчину, тільки не себе, бо ти ж самий розумний і самий перший борець за справедливість...
--- End quote ---
мало ти мене знаєш...
...верніше не знаєш зовсім
Andrizzio:
зробіть нарешті той скейтпарк... хоть шось буде.
але до виборів ше є час...
Oleg:
думаю тут трохи перегнули палку... ніхто нікого не заставляє везти прапори або кричати гасла... потрібно шукати і позитивні сторони, наприклад це добра нагода прокататися для тих, хто хоче катнутися, але не має велосипеда, можливо ці люди відчують весь кайф велопоїздок і після цього зрештою придбають велосипеди і будуть кататися
Олег Коцюбинський:
Ніхто велосипедів ен купляє - максимум візьмемо на прокат штук 10
потрібен скейтпарк чи щось ще для молоді міста - я готовий ініціювати зустріч за чаєм, де можна все обговорити
журналістів на пробігу не буде - мій фотоапарат - от і весь піар
акцію ми робимо не за партійні гроші, і вже тим більше не за ваші, шановні велосипедисти - за свої - більше 500 грн не збираюсь витрачати на неї
смова не йде про піар 0 ми як політична сила хочемо реально щось зробити суспільно корисне - і звертаємось до вас за допомогою
грошей немає так багато, щоб купити все і відразу, але є бажання працювати
БЕЗ ПІАРУ
Навігація
Go to full version