ТехМайданчик > Ровери
Велокомпутер
Штир:
--- Цитата: Tiger від 10.07.2010, 09:46:47 --- Дописано : 10.07.2010, 10:01:00Штир Можна якось на вихідних зустрітись щоб глянути на нього? можливо ти на бамі дето жиєш?
--- End quote ---
Я так розумію тобі помацати треба, можу дати. Живу не на Бамі, в Центрі. Пиши в приват, домовимося.
baxic:
--- Цитата: CepKo від 18.06.2008, 02:07:49 ---я звичайно вибачаюсь за навігластво,.. але мені подарували цей же Келіс КСС-13, поки ще не причепив, але вже є питання ))) якщо в мене 26*2,10 а там в мануалі такого не вказано, то мені підійде звичайне 26" (там ще в дужках написано 650А, якщо це треба)? мені звичайно похибка до декількох (2-3) відсотків буде не критичною, але хотілось би щоб все було як в швейцарії (швецький стіл, бельгійська капуста, німецькі сосиски, русская вотка )))
--- End quote ---
в мене Келіс - 09
коли купував в РБ то основною вимогою було виславлення діаметру (довжини) колеса в міліметрах - по фактичним розмірам колеса. Ті барани, що продають, відповіли, що в Келіс виставляється тільки в дюймах, а за 240 грн, де "можливо і виставляється в міліметрах" я купувати не збирався. Одним словом в келіс ксс-09 довжина колеса ВИСТАВЛЯЄТЬСЯ В МІЛІМЕТРАХ. І лише для зручності корисутвача, або кому лінь міряти рулеткою, є таблиця основних розмірів коліс, тобто ти дивишся, яке в тебе маркування на резині, і тобі в другому стовпчику пише, скільки то буде в мм, те значення і вносиш.
провіряв на 100 і 500 метрах одометр показав точно
в келіс ксс 13 буде аналогічно
Vadila:
недавно іздівався над своїм старим вело компом,топив його,нажимав кнопки він видержав,хоча незнаю як би він після цього працював(він коштував 20 грн)
Стечкин:
--- Цитата: Vadila від 26.07.2010, 17:42:04 ---недавно іздівався над своїм старим вело компом,топив його,нажимав кнопки він видержав,хоча незнаю як би він після цього працював(він коштував 20 грн)
--- End quote ---
я не так давнов барахолцы продавав 3 велокомпа АССАЙЗ.
думаю два якихось продам, а третый мены лишиться.
продалися два дешевших, один взагалы був в експлуатацыъ рокыв 6.
той що мені лишився - найдорожчий - вломавася через 500 км, купив ще один, такий саме і він теж не працює )))))))))))
Ganabis:
на мому китайцю ASSIZE AS-825 вже 2 рази збивались показники,і був глюк коли береш в руку,то він начинав показувати космічні швидкості.
проблему вирішено.
1)запаяв кондюк,тепер працює без батарейки десь до 20 секунд
2)запаяв кондюк на вихід сенсорів,пока нормально все.
Навігація
Go to full version