ТехМайданчик > Ровери
Велокомпутер
Erazel I-st:
Та заплати хоч 2000 - всеодно буде збиватися, мокнути і т.д. бери що є і не парся. Різниця тільки В МОЖЛИВОСТЯХ. Типу чи є кондюхи щоб встигнути батарею поміняти, чи є можливість ВРУЧНУ задати кілометраж і т.д. А так то всі рахують одинаково. Так що бери що тобі по можливостях підходить.
Штир:
У мене BCP-03 модель від ВВВ. Має все крім каденса, жодного разу не глючив. Один раз впав (моя вина погано закріпив на платформі) на швидкості 35 км/год, трохи поцарапався, але працює ідеально. Віддав 150грн у Ровер Байку.
Реально потрібно мати наступне:
середня і поточна швидкість
кількість кілометрів після останнього ресета
загальний кілометраж
Все інше не дивлюся взагалі.
Віталько:
От не тре. Я свою сігму кидав, мочив і і разу вони нічо криво ен сказала. Дрім он прав в пралці, то її трохи крити почало.
Tiger:
З функцій мені потрібно:
- Поточна швидкість
- Середня швидкість
- Максималка швидкість
- Сьогоднішня дистанція
- Загальна дистанція
- Годинник
Опційно:
- Таймер
- Підсвідка
----------------------------
Основні Вимоги:
- Водостійкість
- Автоматичний старт/стоп підрахунку
- Правильний підрахунок
- Надійне кріплення
- Відсутність Самовільного збиття на нуль (при заміні батарейок пофіг)
----------------------------
В лонгусах побчив, що кнопка пласмасова - сумніваюсь про водостійкість. Загалом всім чим користувався цієї фірми задоволений. Ціна 110грн (підходить)/ В неті відгуки нормальні
ВВВ-03 /ціна 160(терпима)/ по функціях норма/ в неті відгуки добрі / знайшов фотки як його ломали в середині ще один корпус мав би бути справді довостійким.
Дописано : 10.07.2010, 10:01:00Штир Можна якось на вихідних зустрітись щоб глянути на нього? можливо ти на бамі дето жиєш?
Віталько:
Ну сігми будутт дерти як дурні :). Підсвітка починається з дорожчих серій з каденсом, такшо про неї можна забути. В моїй ше є загальний час. Ну і можна одо редагувати і час.
Навігація
Go to full version