ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
<== front rear==>
bhagavan:
Короче - поки питання не вирішиться - я перестаю катати. Маємо два тижні, шоб я не йшов пішки в Бакоту.
Віталько:
Зомбі ти дурєг. Якшо бля написано фронт туда а реар туда то так і має бути. Крапка :)
xlibes:
Хлопці спам"ятайтеся...
Zombie [Coffe]:
ну раз написано - то щож робити, треба вірити
Сім самураїв:
Далі йде бездушний флуде ні, давай не гаярчкувати. питання тільки поверхневим аналізом здається простим. фронт і реар - це дійсно переднє і заднє. але питання його уставновки все одно носить дуалістичний характер. бо можна так. а можна і отак (жпеги в прикріпленому до колеса листочку). тобто від того як вчепити колесо - так і буде воно крутитись, відповідно буде і вже згадувані накат і витискання води. а все головне - який малюнок воно буде лишати на піску. тому якщо вчепити його задом наперед - то це вже буде не малюнок - а фігня. це як "Чорний квадрат" пана Казимира догори ногами. дурня себто. а я, як Постійно Відстаючий Шприхаль, категорично відмовляюсь їхати за ромковим колесом, яке залишає абсурдний малюнок. це вплине на мій емоційний і без того виснажений стан. хочу нагадати шановному панству стару реальну історію про те, як компанія "Гудієр" колись випустила партію шин в якоїйсь арабській країні, і слід від протектора на піску нагадував напис місцевою мовою "Алах свиня" чи ше шось в такому роді. образу тобто. і мушена була зняти всю партію з продажу. а це - додаткові витрати. а хіба нам потрібні додаткові витрати? нам додаткові витрати не потрібні.
Навігація
Go to full version