Адміністративний > Вітальня
Дякую що привітали з днюхою :(
teodor4ik:
--- Цитата: Marik1986 від 15.08.2011, 22:40:00 ---наведу приклад самий недавній в Баксіка була днюха то чуть не пів шприхи вітала, а тут...
--- End quote ---
можу навести інший приклад:
http://shpryha.te.ua/index.php/topic,5727.0.html
шо тут цікавого? а то шо не було тоді в нього дня народження а дописались всі на автоматі, навіть не спробувавши вияснити чи то так насправді, (хто зав той промовчав шоп не палити тєму)
не буду таким категоричним... але сам винен... вчора міг народу і натякнути... такшо ображатись можеш на тих хто знв і промовчав, я наприклад можу про свій ДН завтикати, а про решту мова просто не їде.. я навіть не помню коли ДН в трьох моїх кумів...
Erazel I-st:
А звідки народ міг знати дату твоєї днюхи? В основному у нас народ сам не памятає, всякі аськи і контакти нагадують. Так що виправляй ситуацію.
Tiger:
Marik1986
Еразел правду каже, в основному такі події або аська і т.д. нагадує або сам винуватець напередодні пускає слухи про наближення свята, кожен в своїх турботах.
З прошедшим тебе. легких км по життю. o^-o
Marik1986:
--- Цитата: Tiger від 16.08.2011, 12:47:44 ---Marik1986
Еразел правду каже, в основному такі події або аська і т.д. нагадує або сам винуватець напередодні пускає слухи про наближення свята, кожен в своїх турботах.
З прошедшим тебе. легких км по життю. o^-o
--- End quote ---
Спасибі :)
Marik1986:
--- Цитата: Erazel I-st від 16.08.2011, 11:08:04 ---А звідки народ міг знати дату твоєї днюхи? В основному у нас народ сам не памятає, всякі аськи і контакти нагадують. Так що виправляй ситуацію.
--- End quote ---
Ок давайте свої контакти тут напишіть добавлю в друзі аську, скайп, чи сторінку в контакті...
Навігація
Go to full version