Мандрівки > Звіти

кукуруза-3

<< < (3/4) > >>

sanlexik:
Класненько катнули. Відділились трошки раніше від масовки я і Flaer. За 200 м. від знаку Тернопіль мій напарник пробиває заднє колесо і ми спиняємося на незапланований 10 хв. привал. Помінявши бігом камеру на другу (у 3-х місцях) латану, та підкачавши її моїм насосом ламанулися далі "стежками Тернопілля". Чимдуж додому - випрошувати пробачення за довготривалу відсутність. Мені в гостях пора було бути і мед -..лку пити, а Кості , а у Кості свої справи були (не треба всім про то знати :-) ). Мій пробіг за той день склав 85 км. Ледве ноги приволочив .... *kachok*
Ось мій варіант маршруту: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=kcwmnvpdbmzfwqtb

teodor4ik:

--- Цитата: sanlexik від 15.08.2011, 22:29:13 ---Ось мій варіант маршруту: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=kcwmnvpdbmzfwqtb

--- End quote ---
зря ти так... ми найшли кращу і коротшу дорогу... правда після неї всі ровери і лице еразела стали однаково сірого кольору... та шо там еразел, мені було бридко навіть трогати свого писка, тому і пшов вмиватись першим ділом біля води...

дякую за поправки до треку...
зара свій варіант підправлю ближче до істини

зробив... навіть нашов ті стежки де ми зблукали і куда... а заодно пойняв чому водятел нас направив тоді замість колодіївки на скалат... судячи з карти тої (авто)дороги шо ми шукали просто не існує, а то шо для нас дорога то автомобілю смерть... але в любому випадку прямої дороги там нема, а полями там можна було так зачотно зблудити при наших то вміннях... такшо може він і був прав тоді...

teodor4ik:

--- Цитата: Erazel I-st від 15.08.2011, 21:56:33 ---Пси на дорогах це ще квіточки, а вот пси у баштах замків то реальна жесть.

--- End quote ---
я за 20м звідти ледь не всрався... поясню для всіх хто того не бачив...

заперлись ми в скалаті в замок, покатались по ньому на роверах, пофоткали зі стіни тих кому було влом лізти, повтикали в хід який вів кудась вниз, але був засипаний... і тут на очі попаалась табличка шо нехрен лазяти в башти, шоб не засипало... ну і марік не втривавшись рішив відкрити двері до одної з них, але так оберееееежно... тут з гепом двері відкриваються, марік відпригує, а звідти вилітає шось здорове і чорне... пля "...знаю шо Сірко..." (с). Хто їх там закрив і нашо не знаю, але там сиділо 2 чорні псіни, одна з яких і рванула до виходу як тілько намалювалась можливість...

Frenky:
То був не Марік, а Френкі )) Я думав вона хоче мене з'їсти, а собака виявилась дружелюбною і просто хотіла на волю.

teodor4ik:

--- Цитата: Frenky від 16.08.2011, 10:41:29 ---То був не Марік, а Френкі )) Я думав вона хоче мене з'їсти, а собака виявилась дружелюбною і просто хотіла на волю.

--- End quote ---
да я тоді так пересрав шо не помнив як мене звати... ти звдти так вилетів ніби пробко з води... а за тобом шота страшне і чорне...

шановне панство... киньте ше фоток... багато хто ж знімав.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version