Мандрівки > Звіти
кукуруза-3
teodor4ik:
виїхало 13 чоловік, 2є догнали по дорозі, 2є відділились ітого вернулось тоже 13, але вже не тих шо стартували...
дууууууууууууууже приблизний трек... там де в полях прямі лінії, то місця які гугель не признає дорогами...
http://www.gpsies.com/map.do?fileId=stixpxpttlpnwylh
взагалом кукуруза була саме такою як і мала бути... плани мінялись і коригувались залежно від того куди ми попали замість того куди мали на меті попасти... посерйозному зблудили тіко 2 рази... раз самі, раз добрі люди направили... маршрут тримався в секреті таяк його не було, але ідея попасти в скалат взагалом у мене була присутня.. по дорозі 2 рази міняли маршрут слідування до скалату аж поки не рішили шо ми до нього не їдемо, а поїдемо до ставка в колодіївці жарити кобаски, але після пари прикрих помилок ми таки заїхали в скалат, де вже раз таки там, то мало того шо залізли в замок, ше й ровери туда через стіну заперли...
по перерві поїхали до колодіївки, але ставок виявився в жеребках і нарід який з останніх сил крутив на обід ше тих 3 км на силі духа докручував (принаймні я).. біля ставка культурно нагрузили його власника, так шо він сам не поняв чого він прийшов, певно грошів за постой але по ходу чи то передума чи то ше шось, але пішов з тим з сим і прийшов...
після обіду ломанули шикарно польовою дорогою на романівку, перепочили в ступках біля води де разель міряв глибину своїм універсальним вимірювальним приладом (по яйця).. далі вже хто як міг плентали додому(чи ше кудась, а куда не скажу шоб не пропагувати нездоровий образ життя)...
.... фотки сам не робив, а решта вже як скине
Marik1986:
Ой як жеж красиво Тед все росписав тай описав, молодець +1 до карми :)
Erazel I-st:
Фотозвіт тут
https://picasaweb.google.com/107395384133412472846/20110814_3
Як міг проставив геотеги. Якщо десь промазав то звиняйте.
[spoiler=довольні фейси учасників]
ось в що перетворилась моя фізія від дорожньої пилюки
після мокрої справи
наслідок "матрасної" поїздки
"Блін, це ж ще якось додому їхати"
Ви навіть не здогадуєтесь куди я вас сьогодні заведу
[/spoiler]
Erazel I-st:
Тед, трек невірний. Ми з Грабівця вийшли на магдалівку, а вже після неї блукали
Ron:
мммда, поїздочка була дійсно цікава і сповнена несподіванок. їхали світ за очі, але повернулися звідки і стартували :) ФАЙНЕ МІСТО ТЕРНОПІЛЬ :). Всім спасибі за компанію, потрібно частіше кудись так крутити колеса :). окреме спасибі teodor4ikу за організацію поїздки і звіт, Erazel I-st за фотографії.
Навігація
Go to full version