ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Прохання допомогти порадою
Marik1986:
Шановні шприхалі сьогодні при ТО, я натрапив на трабл. Звено в ланцюзі надщерблено і то так добряче - фото прикріпленно. Проглядаючі весь ланцюг, заміченно тільки одне аварійне :( Що мені тепер з ним робити? Чи замінити його, чи зняти його....? Бо тепер після побаченного, мені чомусь стало строьомно десь виїзджати кудись дальше ніж за місто :'(
Kostantin:
думаю що можна знайти таку ланку.в Дяді Гени на базарі в синій будці можна купити ланку,я купляв в нього замок і бачив.
от тільки чи можливо її замінити не знаю.
Marik1986:
--- Цитата: Kostantin від 03.08.2011, 19:17:08 ---думаю що можна знайти таку ланку.в Дяді Гени на базарі в синій будці можна купити ланку,я купляв в нього замок і бачив.
от тільки чи можливо її замінити не знаю.
--- End quote ---
Так заміти можливо, просто переклипати. А той дядя Гена вже там непрацює вроді ...
moff:
похоше у нас тут "самає слабає звено" :D
але не так вже все й страшно, з"єднуючого пальця не видно нібито :lipsrsealed:
скажи який в тебе типорозмір ланцюга
та й думаю тут хтось б/у має, знімеш з нього звено і переклепаєш *happy*
--- Цитата: Marik1986 від 03.08.2011, 19:18:57 --- просто переклипати
--- End quote ---
та шо там його клепати, запитай за вижимним у когось, або старим дідівським пробоєм і втулкою
Marik1986:
--- Цитата: moff від 03.08.2011, 19:41:09 ---похоше у нас тут "самає слабає звено" :D
але не так вже все й страшно, з"єднуючого пальця не видно нібито :lipsrsealed:
скажи який в тебе типорозмір ланцюга
та й думаю тут хтось б/у має, знімеш з нього звено і переклепаєш *happy*
та шо там його клепати, запитай за вижимним у когось, або старим дідівським пробоєм і втулкою
--- End quote ---
Так-так "самое слабое звено" пальця невидно начебто. Ланцюг - Shimano CN-HG50 в кого є б/у та лежить без діла? Потрібно одне звено з мене 100 гр і пончик :)
Навігація
Go to full version