Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Де в Тернополі поповнити WebMoney?

(1/2) > >>

Oleg:
Хто знає де в Тернополі можна поповнити WebMoney (гривневий кошильок) і бажанно з не високою комісією. А може хтось хоче вивести гроші з WebMoney, то я готівкою заплатив, бо виникла необхідність в поповненні кошилька на 150-200 грн.

Erazel I-st:

--- Цитата: Oleg від 28.07.2011, 12:14:55 ---Хто знає де в Тернополі можна поповнити WebMoney (гривневий кошильок) і бажанно з не високою комісією. А може хтось хоче вивести гроші з WebMoney, то я готівкою заплатив, бо виникла необхідність в поповненні кошилька на 150-200 грн.

--- End quote ---
Хм, з комісією хз. Я завжди в тих "банкоматах  " поповнюю. В багатьох дофіга високий відсотко - 7%. Але здається є й ті в яких ставка 5 грн +2% від суми. У всякому разі здається такий є в універсамі на Злуки.

teodor4ik:
на базарі в бк копутери бачив вмз карточки в продажі

Oleg:
щойно знайшов чек коли останній раз поповнював минулого року на Дружбі в Ласкаво просимо, там при вході є термінал, то стягнуло 7% (Еразель правий!)

Horsbor:
знаю що знімати гроші з рахунку можна в офісі що знаходиться на вул.Хмельницького...там є офісний центр, то може там можна й поповняти...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version