Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

харчування в поході

<< < (2/3) > >>

spirit:
http://tourlib.net/books_ukr/grabovsky58.htm трохи повчись
ходив колись в похід, за три дні ніяка страва не повторювалась два рази і всі були ситі, планування поїздки це запорука успіху і ситого шлунка

офтоп. я так розумію шо на форумі появився новий професор (аваланче)? шось я його раніше не замічав, а зара в кожній темі флудить

Стечкин:
може я незрозуміло написав в першому пості, мушу уточнити - прохання писати конкретні рецепти страв для велосипедних подорожей.

ще раз, хто не зрозумів: сухпай типа канапок/родзинок/шоколадок, мюслі для лінивих, і "зварити гречку на сніданок" - то не відповідь

Стечкин:
вот прохання зрозуміти правильно - дома таке не вживаю,  а в поході проходить чудово:

пакет молока (1 литр) вилити в баняк, додати 4 чайних ложки цукру і 2 ложки розчинної кави.
на газовому пальнику підігріти до гарячого стану, але щоб не закипіло.
взагалі-то каву-цукор кожен може додавати собі по смаку.
вжити з печівом/сушками/бубліками/крекерами.
це типа проміжне харчування між сніданоком/обідом або обідом/вечерею

sanlexik:
На прохання Олексія, оголошую рецепт приготування вівсяної каші:
Виробник "Повна чаша" вівсяні пластівці, 400 гр. ціна десь в районі 5 грн. ..коп. (достатньо чиста, смачна, не дорога) Подоляни (Сільпо)
Готується так: В чайнику заварюю окріп, відсипаю в миску з розрахунку на 1 душу 5 повних з верхом столових ложки пластівців.
Окріп переливаю в каструлю і засипаю поступово помішуючи пластівці, солю по смаку, дорізаю кубиками ковбаску, сальце, можна і цибульку. Додаю на око трошки олії. Вариться ~ 5..10 хв. Коли майже википить вода, накриваю кришкою і даю каші відпочити (настоятись). А основний секрет приготування, це готувати з ЛЮБОВ'Ю! Любити цей процес та тих кому ти це готуєш і тоді все буде смачно!
І ще одне не треба готувати багато і перейматися ефектом ситості. Після прийому їжі повинно бути слабке відчуття "чогось би ще з'їв", тоді організм буде краще фукціонувати. Взявши негласно в свої руки Наше харчування протягом 4 днів. Можу з гордістю відрапортувати: дискомфорту після їжі у Нас не було, значить стратегія харчування (меню) було правильні.

Стечкин:
просто кажучі - якби не скоштував Сашиної каші, цю тему би не створив :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version