я роблю інколи так:(коли потрібно багато енерджі і незабивати шлунок чимось таким шоб не хотіти спати)
6 столових ложок "Малиш"(він є різних смаків) на 400мл кипятку,гарно перемішати,випити одним залпом-вуаля!
-ось тобі і вітаміни+білки+вуглеводи і до тогож БЕЗ ГМО!!!
я рахую кількість води чи складників,обєм порції кожен має підберати особисто під себе...
...45ккал на 1кг ваги/добу=норма
тому хто важить 53кг,а хто 86кг(рішайте самі-комусь порція замала,а хтось доїзте не може)
а ше не потрібно забувати шо організм затрачує енергію на перетравлення і отримати користь(калорії)з їжі
-наприклад вугливоди(шоколад,печиво,сухофрукти,конхфети)=бистрі калорії,не требують довгого перетравлення-в моменті добавляють сил
люблю до вівсянки добавити згущонку і сухофрукти(як на ранок-саме то/вівсянка легка на желудок+ має клітковину,в сухофруктах вітаміни і в згущонці(можна цукор,в ньому99проц вуглеводів) для енерджі
такі продукти які багаті на жири-довгограючі і вимагають багато затрат на освоєння
сало то добре,але результат від нього отримуєтся через 2-3 години
(але тута є вихід ЕВА!!! до вашої уваги наш ворог а кому і друг(правда в розумних мірах і в вмілих руках)
до вашої уваги "Алкоголь"
таке як водка,пиво-розчеплює жири
в 100гр пива + 42ккал
чим погано всосати склянку пива+кусок жирної курячої литки купленої вчорики в якісь-так гріль кіоску
водка 100гр=222ккал
(на любітіля)перехилити150вищеназваного продукту з неважкими математичними підрахунками получаєтся333ккал+якись бутрік зо салом,сиром,мнєсом
потім і педалі веселіше крутити і подорожувати інтересніше
ХОЧА ВЖЕ МОЖНА І НІКУДА НЕ ЇХАТИ,І ТАК ГАРНО
а ше апелисиновий сік помагає розчепляти жири...
незнаю як на рахунок томатного... але він гарно тоже їде з жирною їжею
не треба також забувати про мінерали
(сіль-я рахую самий основний інградієнит)
свичайною водою можна ненапитись-в моменті викидає в піт,а от злегка підсолена ні
добре брати мінералку сольону
(калій добре на серце-але яку роль відіграє я не знаю)