ТехМайданчик > Ровери
Вибір рами. Підскажіть
xlibes:
Пропоную ще дешевший і доступніший варіант: взяти ту раму, що мила мама.
Плюс лишаються бабки на миючий засіб, щоб ту раму до блиску натерти.
Erazel I-st:
--- Цитата: wolf від 17.05.2007, 22:55:08 ---от є в тебе двопідвіс, а нема конкретно корисних елементів: рогів на рулі, спідометра, багажника
--- End quote ---
Треба було я би купив. Ну нащо мені роги якшо я гонок не ганяю, а під гору я й з воїм рулем руки не нагружаю, спідометр може колись і повішаю, але я шукаю з підсвіткою(щоб у сутінках було видно покази), а таких в Тернополі нема. Про багажник взагалі ЛОЛ, який нафіг багажнік на кроскантрійнику, я ж не турист.
--- Цитата: wolf від 17.05.2007, 22:55:08 ---я в житті дисковий гальм не вчеплю, тому що він тільки вагу додає, а вел краще не їде
а як тобі конче бабки заважають, купи собі контактні педалі) тоді і виглядатимеш круто/сучасно і користь реальна буде))
--- End quote ---
Я б сміявся якби ти їх почепив, бо це б означало що ти капітально порозумнішав. До чого це я? А ти спитай як Дрімленд тормозив біля Камянця, підсказка: довго і нудно. Так шо дискарі виправдані в умовах болота, доща і екстримальної їзди.
І вообще, Алекс, твою дивізію, доки ти всіх будеш міряти по своїхм мірках і продвигати свого "Туриста"? >:D
wolf:
--- Цитата: wolf від 17.05.2007, 22:55:08 ---
І вообще, Алекс, твою дивізію, доки ти всіх будеш міряти по своїхм мірках і продвигати свого "Туриста"? >:D
--- End quote ---
доки не подужаю на МТВ 200 км в день проїзжати
Petryxa:
--- Цитата: wolf від 18.05.2007, 19:02:49 ---
доки не подужаю на МТВ 200 км в день проїзжати
--- End quote ---
мабуть ви їх ніколи і не подужаєте... скільки б не тренувались.... хоч я і новенький на цьому форумі і катаю недовго, але в мене вже склалося таке враження, що в ваших постах пане wolf більше випендрювання аніж чогось конструктивного...
werty:
ото сказав була би карма поставив би +1 ;D
Навігація
Go to full version