ТехМайданчик > Ровери

Вибір рами. Підскажіть

<< < (2/10) > >>

xlibes:
Пропоную ще дешевший і доступніший варіант: взяти ту раму, що мила мама.
Плюс лишаються бабки на миючий засіб, щоб ту раму до блиску натерти.

Erazel I-st:

--- Цитата: wolf від 17.05.2007, 22:55:08 ---от є в тебе  двопідвіс, а нема конкретно корисних елементів: рогів на рулі, спідометра, багажника

--- End quote ---
Треба було я би купив. Ну нащо мені роги якшо я гонок не ганяю, а під гору я й з воїм рулем руки не нагружаю, спідометр може колись і повішаю, але я шукаю з підсвіткою(щоб у сутінках було видно покази), а таких в Тернополі нема. Про багажник взагалі ЛОЛ, який нафіг багажнік на кроскантрійнику, я ж не турист.

--- Цитата: wolf від 17.05.2007, 22:55:08 ---я в житті дисковий гальм не вчеплю, тому що він тільки вагу додає, а вел краще не їде
а як тобі конче бабки заважають, купи собі контактні педалі) тоді і виглядатимеш круто/сучасно і користь реальна буде))

--- End quote ---
Я б сміявся якби ти їх почепив, бо це б означало що ти капітально порозумнішав. До чого це я? А ти спитай як Дрімленд тормозив біля Камянця, підсказка: довго і нудно. Так шо дискарі виправдані в умовах болота, доща і екстримальної їзди.

І вообще, Алекс, твою дивізію, доки ти всіх будеш міряти по своїхм мірках і продвигати свого "Туриста"?  >:D

wolf:

--- Цитата: wolf від 17.05.2007, 22:55:08 ---
 І вообще, Алекс, твою дивізію, доки ти всіх будеш міряти по своїхм мірках і продвигати свого "Туриста"?  >:D

--- End quote ---
доки не подужаю на МТВ 200 км в день проїзжати

Petryxa:

--- Цитата: wolf від 18.05.2007, 19:02:49 ---
доки не подужаю на МТВ 200 км в день проїзжати

--- End quote ---

мабуть ви їх ніколи і не подужаєте...  скільки б не тренувались....  хоч я і новенький на цьому форумі і катаю недовго, але в мене вже склалося таке враження, що в ваших постах  пане wolf більше випендрювання аніж чогось конструктивного...

werty:
ото сказав була би карма поставив би +1 ;D

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version