ТехМайданчик > Ровери

Вибір рами. Підскажіть

<< < (5/10) > >>

Віталько:
Во свинь, не підтримує нас, келлісистів  :(

Erazel I-st:
На відміну від декого я не являюсь фанатиком певної марки. А за лося свиня хтось при зустрічі получить в лоба.

Нема вже лося, жартів не розумієш, жорстокий......

werty:
і знову флуд флуд флуд :o >:(

xlibes:
2 erazel: за такі гроші, як буде коштувати твоя рама получається такий велосипед як в мене, про марку ніц не буду казати. А в плані велотуризму, шосейних покатушок із етапами без твердого покриття, такий велосипед досить не поганий (на мою думку). А без спорядження в одноденки - взагалі супер катати.

Так що тут більше питання стосується призначення того велосипеда і стилю катання, якому ти надаєш перевагу. Але 100%-го універсала певно ще в природі не існує. Так що мусиш визначатися сам.

Erazel I-st:
Універсал получиться. Просто він не буде хватати зірок з неба в кожній дисціпліні. Алде дозволить свобідно їздити з вами і небочись ганяти фрірайд.
Хоча я відчуваю шо у мене буде два велосипеди. Новий для форсткої їзди. І старий для покотеньок. Не лякайтеся, нового ровера я зараз купляти небуду, просто в процесі апгрейда залишаються старі запчастини от я їх і буду вішати назад на старий ровер, так за 2-3 місяці знову отримаю свого Спрінта.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version