ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
Нарізка різьби на дюймовій вилці
arhont:
--- Цитата: datatron85 від 22.07.2011, 12:29:40 ---Я маю на увазі таку штуку http://www.velostyle.com.ua/19011.html а не "гранату", чи як її там називають...
--- End quote ---
взагалі це перехідник на БЕЗрізьбову 1" вилку,тож не спіши з нарізанням різьби.І на скільки я знаю - 1" безрізьбових рульових нема в природі
datatron85:
Може бути. Просто я так бачу шо шток на стільки довгий шо туда можна прилаштувати безрізьбову рульову, причепити винос через перехідник і ше проставки треба буде ставити.
teodor4ik:
--- Цитата: arhont від 22.07.2011, 23:09:23 ---взагалі це перехідник на БЕЗрізьбову 1" вилку,тож не спіши з нарізанням різьби.І на скільки я знаю - 1" безрізьбових рульових нема в природі
--- End quote ---
є... шосерні старі..
teodor4ik:
--- Цитата: datatron85 від 22.07.2011, 17:19:00 ---Дякую за консультацію. Скористуюся моментом і запитаю про каретку. Як взнати яка йде в шосейну раму TREK OCLV старих випусків, думаю 90ті? В неті поки нічого не знайшов.
--- End quote ---
уясе... де ти її найшов о_О, це ж нереальний раритет і ізврат...
спочатку хотів було написати про то шо простіше перерізати різьбу в стакані, але тут би не радив, бо там хз шо за сплав (карбон карбоном, там ше яката жутка метало-кераміка в вузлах) і як воно себе поведе при спробі перерізки...
Erazel I-st:
--- Цитата: teodor4ik від 25.07.2011, 08:51:13 ---уясе... де ти її найшов о_О, це ж нереальний раритет і ізврат...
спочатку хотів було написати про то шо простіше перерізати різьбу в стакані, але тут би не радив, бо там хз шо за сплав (карбон карбоном, там ше яката жутка метало-кераміка в вузлах) і як воно себе поведе при спробі перерізки...
--- End quote ---
Особисто я б радив зробити простіше - взяти вирізати чашки під ту різьбу яка там є, в них забити підшипники а в якості оськи використати звичайний квадрат(оську від картки під квадрат.) Грубо кажучи зробити каретку самому :). Гадаю шосер це не ДХ і підшипники від черезмірних навантажень не розваляться.
Навігація
Go to full version