Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Увага будьте обережні
Terrorist:
--- Цитата: bhagavan від 20.07.2011, 22:31:25 ---політєх наш ВУЗ ) Але у мене чиста механіка. Електрику на фізиці десь мабуть прошлангував. Але дуже добре пам'ятаю, як лампочка в руках світиться лише від одного полюса батарейки ).
--- End quote ---
від одного полюса? тож як так? нащо ж тоді, по-твоєму, там другий полюс?
та й ми, чисті механіки, вчили крім електрики (як розділу фізики), ще й електротехніку пів року :merlin:
bla-bla:
--- Цитата: org100h від 19.07.2011, 18:15:35 ---Думаю, більша імовірність бути вбитим "биком на лєксусі" чим тролейбусною лінією. Но все одно, стрбомний випадок однозначно.
--- End quote ---
погоджуюсь
bla-bla:
--- Цитата: bhagavan від 20.07.2011, 14:05:12 ---нєа... грунт він і в африці ground... від чого тоді за роном феєрверки стріляли?
Я не претендую на експерта в цих питаннях - дуже мало маю знань по електриці (ганьба моєму диплому). Але все таки видається шо померти можна і від одного тролейбусного дрота, якщо ти стоїш на землі.
--- End quote ---
порий в неті як тільки можна померти, і дивуйся чого ти ше живий :D
teodor4ik:
--- Цитата: Terrorist від 20.07.2011, 23:01:57 ---від одного полюса? тож як так? нащо ж тоді, по-твоєму, там другий полюс?
та й ми, чисті механіки, вчили крім електрики (як розділу фізики), ще й електротехніку пів року :merlin:
--- End quote ---
цікаво, а в блискавці тоже змінний струм? якшо валить тільки заземлені обєкти... походу питання в тому що струм має йти по колу, якщо кола нема то нема і струму... ну і струм проходить по шляху найменшого опору, якшо земля мокра а - лежить на ній то може і від + ввалити дугою... доречі раз заліз на черешню і чую шось мені мішає.. я мацмац, шото не то, рогорнув гіляки... ога голий дріт... повезло шо був погано заземлений...
Marik1986:
Тролейбусна лінія живиться струмом 600 вольт - як би шандарахнуло то вже би певно неспасли, але є одни факт якщо ти на велосипеді то получається колеса резинові, вони і врятують в такому випадку бо ти будеш не заземлений і струм через тіло непройде...
Навігація
Go to full version