Загальний > Справжні велосипедисти
Собака - друг ровериста?
Cyrax:
Хороший засіб проти собак - перцевий спрей, але поки ти витягнеш його, поки пшикнеш собаці в морду, то ще впасти можна з велика... :D.
Незнаю, на мене собаки часто не нападають, рідко буває, що поженеться, а якщо і поженеться, то просто збоку біжить і гавкає. Колись було, що хотів за ногу мене вкусити, так я йому пяткою як дав по носі, тай відчепився:). Доречі, у собак ніс- дуже вразливе місце, такщо майте на увазі як можна спекатись... ;)
Proff:
--- Цитата: Cyrax від 10.06.2008, 10:59:12 ---Хороший засіб проти собак - перцевий спрей, але поки ти витягнеш його, поки пшикнеш собаці в морду, то ще впасти можна з велика... :D.
Доречі, у собак ніс- дуже вразливе місце, такщо майте на увазі як можна спекатись... ;)
--- End quote ---
Ну в принципі ми ж знаємо свій маршрут заздалегідь, і можемо передбачити поведінку собак на шляху. Тому спрей можна підготувати але ж якщо вітер дмухне в другий бік то не знати хто від того спрею навернеться. Та й на швидкості не думаю, що допоможе. Чув про свистки для собак але в магазинах не зустрічав і тому спробувати не міг. Але є багато таких пристроїв то мишей лякати то акул. То може є й для собак. Головне ніхто не здогадається, люди тих звуків не чують, а собаки не скажуть ;D А бити його в ніс прикольно. Ніс не тільки в собак вразливе місце. А якщо носів (тобто собак) декілька. Що тоді. Вчора в новинах передавали що собаки напали на 6 літню дівчинку зверх 200 ран. Вони (собаки) скаженіють від хімії, від нашого прогресу, від диких тварин. Так що не боятися собак не варто. Береженого Бог краще береже.
Zombie [Coffe]:
Ось тут ціле обговорення
http://travel.org.ua/forums/viewtopic.php?p=40922
Ось тут електронні свистки
http://dazer.1-lab.ru/
Erazel I-st:
--- Цитата: Zombie [Coffe] від 10.06.2008, 10:40:17 ---Одна псина якось взгалі просто бігла зі мною наввипередки, не гавкаючи і не намагаючись напасти - ради спортивного інтересу - я був в щоці.
--- End quote ---
Біля озера шолі? Я з нею теж часто ганяв. І як назло ніяк не мав чогось їстівного, щоб їїпригостити.
subject:
пропоную в ситуації погоні собаки зіскочити з нього і назустріч з собачинкою побігти з ровером. Вона в шоці буде. Вчора методу випробував собака чуть не всьцялась))))
Навігація
Go to full version