Загальний > Справжні велосипедисти

Собака - друг ровериста?

<< < (9/11) > >>

Proff:
Тема собак на дорогах актуальна надзвичайно. Але вважаю за краще було б винайти спосіб відлякування собак а не боротьби з ними. Возити з собою каміння чи зброю не доречно. А нападати на собак не має сенсу. Розкажу одну історію.
Їздив я від свого товариша по вечорам до дому. Біля однієї фірми мене постійно "зустрічав" пес. Здоровий и достатньо злий. Не хотілося б щоб такий догнав. Здавалося б нічого дивного в тому нема. Коли він наздоганяв я різко міняв траекторію і він проскакував мимо. Але через декілька днів він почав рухатись напереріз моїй траекторії. А ви кажете низький рівень інтелекту.
Був і інший випадок. Я його бачив. Їхав хлопець на велосипеді навперейми йому кинувся пес. Пес схопив зубами за преднє колесо і прокусив його. Але вийняти зуби не встиг чи не зміг. В результаті голова пса заклинилась у вилці а хлопець полетів через кермо.
 Якби вбити собаку то вона напевно не відовчилась би нападати на велосипедистів. Собаки запамятовують запахи. Ось запахами чи звуками з ними й треба боротись. А то дійсно до аварій вони провокують часто. І автомобіліст може уникаючи наїзду на собаку вїхати в стовб.
Давайте шукати вирішення проблеми а не розвивати агресію.

Erazel I-st:
Нема собаки - нема проблеми  >:D

Proff:

--- Цитата: erazel від 09.06.2008, 10:59:04 ---Нема собаки - нема проблеми  >:D

--- End quote ---
Всіх собак не забєш. І обїзжати не хочеться.

Tiger:
"...с собаками и с некоторыми жизненными обстоятельствами гораздо легче справляться, если за ними не гнаться."

"…самым разумным, что можно сделать во время кризиса, является просто снизить темп."

Zombie [Coffe]:
Proff - гарні ідеї.
Цікаво, який би мав бути запах, що б окрім того, що запобігав би нападу собаки, ще  б заставляв його замовкнути.
Собаки  не люблять запаху алкоголю, але не факт що не будть кидатися по цьому запаху. Собаки  бояться різких і голосних звуків, якщо спеціально не треновані.
Взагалі я думаю, що собаки чудово розуміють що людина на велосипеді - залишається людиною  -що це не якійсь інший вид, на який варто полювати. І всі напади на велосипедистів це мавпування. Собакам здється, що велосипедисти безахисні. Мабуть їм подобається просто ганятися за велосипедистами, які ще й дотого проявляють нервозність.  Одна псина якось взгалі просто бігла зі мною наввипередки, не гавкаючи і не намагаючись напасти - ради спортивного інтересу - я був в щоці.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version